11 / 05 / 2024

TOKİ projelerine kimler başvurabilir

TOKİ projelerine kimler başvurabilir

Dar gelirli vatandaşlar için konut üretmeye devam eden TOKİ, 5 yılda 280 bin sosyal konut inşa edecek. Peki TOKİ projelerine kimler başvurabilir?

E-devlet'ten TOKi Mayıs projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ'nin Mayıs 2024 projelerine nasıl başvuru yapacağı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurularında son dakika!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mayıs 2024 projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki TOKİ Mayıs 2024 projelerine nasıl başvurulur?

Hem Nisan hem de Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki TOKİ 2024 projelerine nasıl başvurulur?

TOKİ konut başvurusu 2024! Kimler TOKİ konut başvurusu yapabilir? 

Uygun fiyatlarla konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için çeşitli projeler hayata geçiren TOKİ'nin konut başvuruları merakla araştırılıyor. Peki kimler TOKİ konut başvurusu yapabilir? 

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

TOKİ'ye başvuranlar dikkat! TOKİ para iadesini kimler, nasıl alır? Bir bir açıklandı! Şimdi bakın! 

TOKİ'ye başvuru yapan ancak kurada ismi çıkmayan binlerce vatandaş, para iadesinin nasıl yapıldığını merakla araştırıyor. Peki TOKİ para iadesini kimler, nasıl alır?

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Nisan 2023 kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ projelerine başvuranlar aman dikkat!

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Nisan 2023 kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ İstanbul projelerine başvuranlar aman dikkat, bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ para iadeleri ne zaman yapılacak? TOKİ projelerine başvuranlar bu habere dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projelerine başvuranlar "TOKİ para iadeleri ne zaman yapılacak?" sorusunun yanıtı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki TOKİ para iadeleri ne zaman yapılacak? TOKİ projelerine başvuranlar bu habere dikkat...

TOKİ İlk Evim arsa kimler başvurabilir? TOKİ İlk Evime başvuran arsaya başvurabilir mi?

TOKİ İlk Evim arsa başvuruları başladı. Arsa almayı düşünen kişiler, TOKİ İlk Evim arsa kimler başvurabilir? TOKİ İlk Evime başvuran arsaya başvurabilir mi? şeklindeki sorulara yanıt arıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ projelerine kimler başvurabilir Haberi

TOKİ projelerine kimler başvurabilir

Dar gelirli vatandaşlar için konut üretmeye devam eden TOKİ, 26 ilde 2 bin 500'den fazla daireyi satışa sundu. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, evlerin fiyatı 104 bin, taksiti ise 350 liradan başlangıç gösteriyor. Ayrıca hükümet önümüzdeki 5 yılda 280 bin sosyal konut inşa edecek. Peki TOKİ projelerine kimler başvurabilir?

TOKİ'DE SON TARİHE DİKKAT

Şu anda dar gelirli vatandaşlar için 26 kentte, toplam 2 bin 395 konut açık satışta bulunuyor. Bu konutlar için son başvuru tarihi 30 Eylül ve 31 Aralık olarak belirlendi. 350 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma şansı sunan bu konutların fiyatları 104 bin 518 lira ile 344 bin 234 lira arasında farklılık gösteriyor.

TOKİ VADE 15-20 YIL

Ödeme seçenekleri de 15 yıla hatta 20 yıla kadar uzanıyor. Satıştaki projeler için...