29 / 04 / 2024

Tülin Şahin evi

Tülin Şahin evi

Ünlü model Tülin Şahin, kızı Siena Leyla’nın odası ve kıyafetleri için 40 bin TL harcadı.

Tülin Şahin için Panama’da aylık 10 bin dolarlık lüks rezidans!

Portekizli işadamı Pedro De Noronha, sevgilisi Tülin Şahin için Panama’da 10 bin dolarlık lüks bir rezidans kiraladı.

Tülin Şahin'in Suadiye'deki lüks evi!

Ünlü topmodel Tülin Şahin, Suadiye’deki evinin kapılarını Instyle Home dergisine açtı. 380 metrekalik evin dev bir bahçesi bulunuyor.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Birden fazla evi olanlara kötü haber!

Birden fazla konutu olanlara kötü haber geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Merkez Bankası, birden çok evi olanlara ilave vergi, kiradan geçinenlere de ‘şirket’ alternatifi istedi.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Bekleyiş sona erdi! 2023 model Tofaş Şahin Türkiye’de satışa çıktı; Vergiler dahil fiyatı bedavadan biraz pahalı

2023 model Tofaş Şahin nihayet Türkiye'de de satışa çıktı. Uygun fiyatıyla dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Ve 2023 Tofaş Şahin Türkiye'de; Kendisi gibi fiyatı da efsane

Tofaş kuş serisinin en değerli otomobillerinden biri olan Şahin, 2023 model olarak Türkiye'de tekrar satışa çıkmaya hazırlanıyor. Aracın fiyatı ise gerçekten efsane! İşte tüm detaylar...

2023 Tofaş Şahin’in Türkiye fiyatı! Asgari ücretlilerin umut ışığı Tofaş olacak!

2023 model Tofaş Şahin’in Türkiye fiyatı bir süredir gündemde yer alıyor. Peki üretimi devam eden Tofaş Şahin’in fiyatı belli oldu mu? İşte detaylar!

2023 Tofaş Şahin Türkiye'de! Üstelik ikinci el fiyatından bile ucuz! 

Kuş serisinin efsanesi Tofaş Şahin'de şaşırtan gelişme..... 2023 modeli üretilen araç Türkiy'ye de geldi. Fiyatı ise ikinci el fiyatından bile ucuz... İşte sıfır km Tofaş Şahin'in Türkiye fiyatı...

Ve 2023 model Tofaş Şahin pazara çıktı! Türkiye fiyatını duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Tofaş'ın meşhur kuş serisinin en çok satan modeli olan Şahin'in yeniden üretilecek olan 2023 modeliyle ilgili son dakika gelişmesi ortaya çıktı. İşte Tofaş Şahin 2023 Türkiye detayları…

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Tülin Şahin evi Haberi

Tülin Şahin evi

Ünlü model Tülin Şahin, kısa süre önce dünyaya getirdiği kızı Siena Leyla’ya oda kurdu. Şahin, odası ve kıyafetleri için 40 bin TL harcadı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Şahin, kızının odası için yaptırdığı dolaba da 10 bin TL ödedi.