19 / 05 / 2024

tümşen ekibi

tümşen ekibi

İstanbul Yelken Kulübü’nün (İYK) bu yıl 3. kez düzenlediği Cumhurbaşkanlığı Kupası Match Race yarışları 25-26 Ağustos tarihlerinde Varyap sponsorluğunda, kulübün Fenerbahçe tesislerinde yapıldı...

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde! 31,38 TL'ye yükseldi! 

Dolar/TL kuru bu sabah tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Güne yükselişle başlayan dolar/TL kuru 31,38 TL'den işlem gördü. Dolarda son dakika gelişmesi...

BİST 100'de tüm zamanların en iyi getiri sağlayan hisseleri belli oldu!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bu hafta tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi. Buna göre, şubat ayına iyi bir giriş yapan BIST 100 endeksi, son 10 yılın şubat aylarında ise karışık bir performans kaydetti.

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? Ev alacaklar dikkat! 

Dünyada en yüksek emlak balonu riskine sahip şehir belirlendi. Peki Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul'dan günün ilk yarısında yeni rekor: 6.841,60 puanla tüm zamanların en yükseği!

Borsa İstanbul'da rekor serisi devam ediyor. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.841,60 puanı gördü ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İşte ayrıntılar...

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından büyük bir merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.803,37 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Tarım sektöründen tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, tarım sektörü, 16 milyar 627 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatını gerçekleştirdi.

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

BIST 100 endeksi gün ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.379,29 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Borsa İstanbul'da yeni rekor: 6.290,34 puanla tüm zamanların en yükseğine ulaştı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.290,34 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. İşte ayrıntılar...

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 5.992,42 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Borsa İstanbul günü rekorla tamamladı: BIST 100'den tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışına imza attı. İşte Borsa İstanbul'daki bugünkü rakamlar...

tümşen ekibi Haberi

tümşen ekibi

Cumhurbaşkanlığı Kupası Varyap Match Race 2012 Yarışları’nı Tümşen Takımı kazandı

Türkiye’nin tek Match Race etkinliği olan yarışta yelken takımları 2 gün boyunca zafere ulaşmak için kıyasıya mücadele etti. 

Adrenalin yüklü yarışların galibi Celal Tümşen ve ekibi olurken, Levent Peynirci ve ekibi ikinci,Yunanistan’dan katılan Jason Spanomanolis ve ekibi üçüncü oldu. 

3. Cumhurbaşkanlığı Kupası Varyap Match Race yarışları, 25 – 26 Ağustos tarihlerinde İstanbul Yelken Kulübü’nde yapıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayelerinde yapılan tek yelken etkinliği ve Türkiye’nin tek Match Race yarışı olan organizasyonda uluslararası katılımcılar da yer aldı. Karaya çok yakın yapıldığı için izleyiciler tarafından rahatlıkla izlenen ve ilgi gören Cumhurbaşkanlığı Kupası Varyap Match Race yarışları, deniz tutkunlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Yarışların hemen ardından yapılan ödül töreninde, dereceye girenlerin kupaları Varyap Ceo’su Erdinç Varlıbaş, Sahil...