28 / 04 / 2024

turizm alanlarında konut satışları turizm bölgelerinde konut satışı

turizm alanlarında konut satışları turizm bölgelerinde konut satışı

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Evora İzmir'in ticari alanlarında yüzde 15 indirim! 

Emlak Konut GYO güvencesi, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile inşa edilen Evora İzmir projesinin ticari alanlarında yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor. Proje için başlatılan kampanya kapsamında indirimin dışında bir de yüzde 25 peşinatla 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konut sitesinde oturanlar dikkat! Peyzaj alanlarında bunu yapın, yılda 600 bin TL kazanın

Site aidatlarının yükselişinde önemli kalemlerden biri de peyzaj masrafları. Ankaralı mühendis Fatih Çolak X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sitelere peyzaj alanlarında uygulayarak para kazanacakları bir öneride bulundu. Yüzlerce takipçisi Çolak’ın fikrini onayladı.

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Turizm Amaçlı Konut Belgesi nasıl, nereden alınır? 

Turizm Amaçlı Konut Belgesi'nin nasıl ve nereden alınacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ''Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor?'' sorusunu sordu, vatandaş yanıtladı. İşte Kireçci'nin 3 maddelik o analizi...

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacak! TOKİ ve MTA'dan iş birliği!

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacağı açıklandı. Konuya ilişkin son dakika detayları peş peşe açıklandı. İşte ayrıntılar...

Koçtaş'tan bahçe balkon depolama alanlarında indirim! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş, bahçe balkon depolama alanlarında indirim fırsatlarını resmen başlattı. Peki, Koçtaş'ta bahçe balkon depolama alanları ne kadar, kaç TL? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı! Fiyatlar anında katlandı! 

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı anında başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düşük faizli konut kredisi uygulamasını açıklamasından sonra, bazı konutların fiyatları fırladı.

turizm alanlarında konut satışları turizm bölgelerinde konut satışı Haberi

turizm alanlarında konut satışları turizm bölgelerinde konut satışı


Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.


2015 yılının ikinci çeyreğinde inşaat üretim endeksi bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,8 oranında arttı. Konut satışlarına da yansıyan artış ile Türkiye genelinde Temmuz ayında 96 bin 589 konut satıldı. Özellikle Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışlarındaki artış sektöre hareketlilik getirdi.


Türkiye genelinde konut satışları 2015 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,5 oranında arttı. Özel sektör inşaat yatırımları da 2015 yılının ikinci yüzde 1,8 oranında yükseldi. Hem yatırım hem de satışlar açısından Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Ege'nin incisi Bodrum, sektörün ilgisini çekmeye devam ediyor.


Çökertme...