05 / 05 / 2024

Turizm yatırımcılara yapılan arazi tahsisleri

Turizm yatırımcılara yapılan arazi tahsisleri

Turizm yatırımlarını artırmak için yerli ve yabancı yatırımcılara yapılan arazi tahsisleri ve Mersin-Tarsus-Kazanlı turizm bölgesinin ne zaman açılacağı konusu meclis gündemine taşındı..

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

Antalya yabancı yatırımcıya 747 konut satışıyla lider!

Konut satışları ocakta yüzde 17,8  düşüşle 80 bin 308 oldu. Yabancı yatırımcılara yapılan 747 konut satışı ile ilk sıra Antalya'nın oldu.

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş'ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son zamanlarda altın, dolar ve borsadaki hareketliliği değerlendirerek ''piyasalarda bundan sonra rahat yok'' diyerek yatırımcılara kara haberi verdi. 

JP Morgan'dan yatırımcılara tavsiye: TL'de ağırlık artır!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası JP Morgan, yatırımcılara gönderdiği bilgi notunda "TL'de ağırlık artır" diyerek Türk Lirasını tavsiye etti. Notta, Türkiye'deki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler de yer aldı.

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları

17 Haziran Cumartesi günü altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki gram altın bugün ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları.

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ile beraber uzman isimlerden konuyla ilgili aydınlatıcı yorumları arka arkaya yapmaya başladılar. Seçim haftasına son 5 gün kalmasıyla yatırımcılara ikazlar yapılıyor. Ünlü ekonomist yatırımcıların dikkatli olması hususunda ikaz etti.

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde belli bir birimi olan yatırımcılara seslendi. Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek. Tam 12'den vuracaksınız!

Turizm yatırımcılara yapılan arazi tahsisleri Haberi

Turizm yatırımcılara yapılan arazi tahsisleri


CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Turizm yatırımlarını artırmak için yerli ve yabancı yatırımcılara yapılan arazi tahsislerine ve Mersin-Tarsus-Kazanlı turizm bölgesinin ne zaman açılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kuyucuoğlu sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya sordu.


Kuyucuoğlu önergesinde "Kamu arazilerinin turizmi yatırımlarını artırmak ve geliştirmek amacıyla yerli ve yabancı girişimlere Bakanlığınız aracılığıyla arazş tahsisleri yapılmaktadır. Bu tahsislerin amacına ulaşıp ulaşmadığı ve ne kadar yatırım yapıldığı ve yabancı yatırımcı sayısı ülkemiz turizminin can çekiştiği şu günlerde merak edilen hususlar arasındadır. Diğer bir önemli konu ise, turist sayımız gittikçe düşerken, turizm gelirlerimizde de her yıl ciddi azalmalar yaşanmaktadır. 2017 yılının ilk iki ayında Türkiye'ye gelen turist sayısında geçen yılın ilk iki ayına göre yüzde 8,1 oranında azalma olmuştur. Bu oranın yaz...