02 / 05 / 2024

Türkeybuild İstanbul Fuarı Basf standı

Türkeybuild İstanbul Fuarı Basf standı

İnşaat sektörünün önde gelen hammadde, formülasyon ve sistem sağlayıcısı BASF, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’a katıldı.

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

İstanbul Fuar Merkezi’nin kapalı alanı 225 bin metrekare olacak! Resmen düğmeye basıldı!

İstanbul Yeşilköy'de 11 salonun yer aldığı İstanbul Fuar Merkezi’nin (İFM) kapalı fuar alanı 225 bin metrekareye yükseltiliyor. Tüm ayrıntılar resmen belli oldu. İşte detaylar...

İstanbul Fuar Merkezinde ekonomi mücevher gibi parlayacak!

Altın ve mücevhere olan talep her geçen gün artmakta, sektörün ekonomiye  katkısı dikkate alınarak yeni pazarlara ulaşmak ve doğru konuma gelmek için stratejik  çalışmalar yürütülmektedir. 6-9 Ekim tarihleri ​​arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Kuyumculuk Fuarı, benz

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Türkeybuild İstanbul Fuarı Basf standı Haberi

Türkeybuild İstanbul Fuarı Basf standı

BASF fuarda, enerji verimliliğini artırmaya yönelik, bina ömrünü uzatan, modern ve sürdürülebilir yapılara katkıda bulunan çözümlerin yer aldığı ürün portföyünü sergiledi.


Dünyanın lider kimya şirketi BASF, Tüyap Fuar Merkezi’nde 38. kez düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a Yapı Kimyasalları markası Master Builders Solutions ile katıldı.


BASF, yaşanan zorlukların aşılabilmesi ve global yapı mega trendlerinin sağlamış olduğu fırsatların arttırılması amacıyla yatırımcılara, planlamacılara, yapı şirketlerine ve maliklere yardımcı olan çözümler yaratıyor. Bu kapsamda katıldığı fuarda BASF, yapı sektörüne; sürdürülebilir yapılar için sağlam teknik bilgi ve sistem portföylerini sundu. BASF’nin fuarda sergilediği ürünler arasında, binaları daha dayanıklı hale getiren ve bunun sonucunda bakım ve tamir gereksinimlerini azaltan materyaller yer aldı.


BASF Yapı Kimyasalları birimi, global markası Master Builders Solutions sayesinde binaların inşası, bakımı, tamiri ve...