02 / 05 / 2024

türkiye banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesi

türkiye banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesi

Denizbank 'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile 21 Ocak 2013 tarihinde imzaladığı Faiz Desteği Protokolü kapsamında onayladığı Türkiye'nin ilk banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesi tamamlandı.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Dünya banka devinden Türkiye hakkında flaş uyarı. Dikkat çeken açıklama geldi

Dünya banka devinden Türkiye ekonomisi hakkında flaş bir açıklama geldi. Ekonomi ile ilgilenen herkesin açıklamayı dikkatli okuması gerekiyor.

Türkiye İş Bankası’ndan depremzedelere 109 milyon dolarlık kredi desteği!

Türkiye İş Bankası, Kahramanmaraş deprem felaketleri sonrası bölgeye olan desteğini sürdürüyor. Banka, EBRD ile yeni bir sözleşmeye imza atarak bölgenin yeniden yapılandırılmasına yönelik 109 milyon dolarlık bir kaynak sağladı.

Banka yüzde 80 düşürdü. Müşterileri sevinçten çılgına döndü. Türkiye'de faaliyet gösteriyor

Türkiye'de faaliyet gösteren kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası tarafından Yüzde 80 düşük faizle kredi veriliyor. Detaylar haberimizde...

Dünyaca ünlü dev banka açıkladı! Bank of Amerika'dan Türkiye raporu: Dolar beş ay sonra tam bu kadar olacak!

Bank of America tarafından yayınlanan bir rapora göre, Türkiye'deki ekonomik durum hakkında önemli tahminlerde bulunuldu. Rapora göre, 2023 yılı sonunda enflasyonun yüzde 58'e yükselmesi ve Mayıs 2024'te yüzde 65'e ulaşması bekleniyor. Ayrıca, dolar/TL kurunun yıl sonunda 31 TL olması öngörülüyor.

Seçim sonrası Türkiye ekonomisini neler bekliyor? İşte banka banka seçim senaryoları! Dolar, faizler ne olacak?

Seçim sonrası Türkiye ekonomisi ve piyasalara ilişkin senaryolar havada uçuşuyor. Dünyaca ünlü dev bankalar ve finans kuruluşları, mayıs ayında yapılacak seçimlerin sonucuna göre para piyasaları ve makro ekonomiye ilişkin beklentilerini paylaşıyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tüm merkez bankaların içinde en çok altın alan ikinci banka oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının şubat ayında 22 ton altın aldığı öğrenildi. Dünya Altın Konseyinden edinilen bilgilere göre, şubat ayında en çok altın satın alan ikinci merkez bankası Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) olarak kayıtlara geçti.

Türkiye’nin ilk şubesiz, dijital bankası Hayat Finans faaliyet iznini aldı! Hayat Finans’ın ortakları kimler?

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyet iznini aldı. Türk bankacılık sektörünün ilk şubesiz dijital bankası olan Hayat Finans, katılım bankacılığı alanında banka müşterilerine masrafsız, hızlı, basit ve güvenilir hizmet sunmayı hedefliyor.

Yeni iflaslar yolda uyarısı! Banka iflasları Türkiye’ye de yayılır mı?

ABD’de başlayan ve Avrupa’ya da yayılan banka iflasları konusunda tanınmış CEO’dan uyarı geldi. Peki Türkiye’de de banka iflasları yaşanabilir mi? Ekonomi uzmanları çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

Türkiye İş Bankası kartı olanlar yaşadı! Her gün 5 TL veriliyor!

2022 yılının zorlu ekonomik şartlarına karşı hem mevcut müşterilerinin hem de potansiyel müşterilerinin yanlarında yer alan bankalardan Türkiye İş Bankası, 2023 yılına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalarına start verdi. Bu kapsamda ilk olarak mevcut müşterilerini hedefleyen banka, yeni kampanyas

türkiye banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesi Haberi

türkiye banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesi

Denizbank'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile imzaladığı, Faiz Desteği Protokolü kapsamında onayladığı Türkiye'nin ilk banka finansmanlı kentsel dönüşüm projesi, tamamlanarak kat maliklerine teslim...