19 / 05 / 2024

türkiye yatırımda güvenli bölge mi

türkiye yatırımda güvenli bölge mi

Türk inşaat sektörünün dev oyuncuları, Körfez yatırımcısını İstanbul'da ağırladı. Yabancı yatırımcılar, yaşanan terör olayları nedeniyle yatırım planlarını ertelemeyecekleri görüşünde birleşti

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! İnşaat sektörü yön arıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri gösteren “Hazır Beton Endeksi” 2024 Şubat Ayı Raporu’nu açıkladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Türk yatırımcıları 128 ülkede varlığını sürdürüyor!

Yurt Dışı Yatırım Anketi verilerine göre, Türk yatırımcılar 2022 yılı sonu itibarıyla 128 ülkede faaliyetlerine devam ediyor.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Yatırımda gümüş trendi! Dünyaca ünlü ekonomist gümüşü işaret etti! Alan kazanacak!

Son zamanlarda dalgalı bir seyiri devam eden gümüş fiyatları günlük değişime uğrayışını sürdürüyor. Hem ülkemizdeki hem de yabancı uzmanlar ise gümüş yatırımını öneriyor.

Konut satışları neden geriledi? Seçim ve deprem piyasayı nasıl etkiledi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı!

Tüketicinin yatırımda ‘güvenli liman’ gördüğü konut sektöründe satışlar nNisan ayında sert geriledi. Sektör temsilcileri, düşüşün sebebini “Seçim sürecinde ‘bekle-gör’ dönemi, krediye erişimin neredeyse imkansızlaşması ve arz sıkıntısının fiyatlar üzerindeki baskısı” şeklinde işaret etti. 

Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sunan hazır beton sektörünü 2022 yılı özelinde kapsamlı olarak analiz eden “Hazır Beton Sektör Raporu”nu yayımladı. Rapora göre Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

Herkes merakla bekliyordu! Euro Bölgesi'nde yatırımcı güveni belli oldu!

Herkesin merakla beklediği Euro bölgesi yatırımcı güveni, beklentilerin keskin bir şekilde kötüleşmesi sebebiyle Mart ayında tahminlerden daha fazla gerileme eğilimi kaydetti. Anketin beklenti ölçüsü önceki aya göre -6,0'dan -13,0'a indi.

Altın mı alalım, gümüş mü? İslam Memiş net yanıtı verdi! Yatırımcılar hemen bakın! Sonra pişman olmayın!

Yatırımcılar altın ve gümüş fiyatlarını yakından takip ederken, ''altın mı alalım gümüş mü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İslam Memiş net yanıtı verdi! Yatırımcılar hemen bakın! Sonra pişman olmayın!

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Türkiye yatırım cenneti haline geliyor! Dev şirketler bir bir yatırım planlarını açıklıyor!

Dünya çapında yaşanan kriz ortamında devler rotasını Türkiye’ye çevirdi. Milyar dolarlık dev yatırımlarla ülkemize gelen dünyaca ünlü firmalar açtıkları yeni işletmeler ile binlerce kişiye iş kapısı aralayacak.

türkiye yatırımda güvenli bölge mi Haberi

türkiye yatırımda güvenli bölge mi

Türk inşaat sektörünün dev oyuncuları, Körfez yatırımcısını İstanbul'da ağırladı. Yabancı yatırımcılar, yaşanan terör olayları nedeniyle yatırım planlarını ertelemeyecekleri görüşünde birleşti


Eylülde Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'e çıkarma yapan Türk inşaat sektörünün dev oyuncuları, Körfez yatırımcısını İstanbul'da ağırladı. Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nin (KONUTDER) üç gün sürecek 'Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması' etkinliğine Körfez yatırımcısı yoğun ilgi gösterdi. DEİK, İTO, MÜSİAD ve TİM'in destekleriyle ve Emlak Konut GYO, Albaraka ve Odeabank'ın çözüm ortaklığıyla gerçekleşen etkinliğe, Suudi Arabistan, Dubai, Katar ve Kuveyt'ten 47 firma katıldı. "Ankara'daki saldırı nedeniyle bu tür organizasyonları yapmak zor ama memleketimizin kalkınması için çalışmalarımıza devam etmek zorundayız" diyen KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "3 gün sürecek program içinde İstanbul'un 4'üncü Boğaz Köprüsü'nü İstanbul'dan Körfez bölgesine kadar...