04 / 05 / 2024

Türkiye yeni açılacak avmler

Türkiye yeni açılacak avmler

Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 3. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapora göre; 2018 Eylül ayında perakende ciro endeksi, 2017 Eylül ayına göre yüzde 31,4 artarak 284 puana düştü.

Merkez Bankası konut fiyatlarındaki yükselişi resmen açıkladı. Türkiye’de ev almak hayal mi oldu!

Konut fiyatlarıyla ilgili, OECD’nin 2000 yılının ilk çeyreği ile 2023 yılı ikinci çeyreğini kapsayan dönemlerdeki yıllık yükseliş grafiğini X sosyal medya hesabından paylaşan ekonomist Şenol Babuşcu, Türkiye’nin açık ara birinci olduğunu belirtti.

Fransız devi Türkiye'den ayrılacak mı? Kararını duyurdu

Fransız Schneider Electric Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek mi? Merakla beklenen karar açıklandı. İşte tüm detaylar...

Türkiye, yeni Ro-Ro hatlarıyla deniz ticaretindeki payını artıracak!

Türkiye, Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi hedeflerken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yürütecek.

Türkiye'den Kazakistan'a tüm zamanların en yüksek ihracatı gerçekleşti!

Türkiye, Kazakistan'a 727 milyon 450 bin dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatını yaptı. Kazakistan'a bu dönemde en fazla ihracatı, 164 milyon 768 bin dolarla hazır giyim ve konfeksiyon sektörü gerçekleştirdi.

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

Şeffaf tasarımlı Nothing Ear (2) tanıtıldı! Türkiye’de satılacak mı?

Şeffaf tasarımıyla dikkat çeken yeni Ear, gelişmiş ANC ve fazlasını sunmasıyla dikkat çekiyor. Nothing Ear (2) özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki ürün Türkiye’de satılacak mı? İşte detaylar…

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

Türkiye O ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Yeni yılla birlikte ülkelerin ithalat ve ihracatlarına ilişkin de veriler yayımlanmaya başladı. Türkiye şimdi şaşıracağını bir ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı. Duyunca çok şaşıracaksınız! İşte detaylar.

İş arayanlara müjde! Tesla Türkiye, yeni iş ilanlarını yayımladı! 4 farklı ilan var! 

Önümüzdeki sene Türkiye'de resmi olarak faaliyete geçecek olan Tesla, dört farklı alanda iş ilanları yayımladı. İşte, başta satış danışmanı olmak üzere birçok alanda personel ihtiyacını açıklayan Tesla Türkiye'nin yaptığı duyurunun detayları...

Xiaomi 12T serisinin Türkiye fiyatı açıklandı! İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Bugün Xiaomi, Türkiye'de bir etkinlik düzenledi ve yeni 12T ve 12T Pro modellerinin fiyatları ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Türkiye Telegram’a ceza kesecek mi?

Almanya Telegram’a temsilci atamadığı ve yasaları ihlal ettiği gerekçesiyle 5,1 milyon euro para cezası verdiğini duyurdu. Türkiye’de de temsilciliği bulunmayan Telegram’a Türkiye de ceza kesecek mi?

Türkiye'de ağustosta işsizlik oranı tek haneye düştü

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ağustos 2022 işsizlik rakamlarını duyurdu. Açıklanan rapora göre; işsizlik oranı 0,4 puanlık azalış ile birlikte yüzde 9,6'ya gerileyerek tek haneye düştü. İşte detaylar…

Türkiye'de Ağustos'ta kurulan şirket sayısı yüzde 46,1 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı, Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 46,1 arttı ve 12 bin 193'e, kapanan şirket sayısı ise yüzde 8 arttı ve 1713'e çıktı.

Türkiye yeni açılacak avmler Haberi

Türkiye yeni açılacak avmler

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Araştırma verilerine göre, 2018 Eylül ayında perakende ciro endeksi, 2017 Eylül ayına göre yüzde 31,4 artarak 284 puana düşmüştür. Eylül 2018’de ziyaret sayısı endeksi, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2 arttı. Eylül 2018’de kiralanabilir alan başına düşen ciro İstanbul’da 1.377 TL, Anadolu’da 888 TL ve Türkiye genelinde 1.084 TL olarak gerçekleşti.

2018 üçüncü çeyrekte Türkiye’deki alışveriş merkezi arzı, yeni açılan 1 AVM ile 12,20 milyon metrekareye ulaştı. Kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 151,02 metrekare/1000 kişi’ye yükseldi. İstanbul 311,09 metrekare/1000 kişi ile en büyük piyasa olurken onu 294,18 metrekare/1000 kişi ile Ankara ve 289,16 m²/1000 kişi ile Bolu izledi.

Alışveriş merkezleri ciro ve ziyaretçi endeksi

Yeni Arz
2018 üçüncü...