29 / 04 / 2024

ukrayna atlasjet dış hatlar

ukrayna atlasjet dış hatlar

Atlasjet, yurt dışındaki yeni markası "Atlasjet Ukrayna" nın, Ukrayna Sivil Havacılık otoritesinden aldığı uçuş iznini duyurmak için Ukrayna' nın Lviv şehrinde bir basın toplantısı düzenledi...

Zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca, Rusya'daki lüks gayrimenkul fiyatları  tavan yaptı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası, Dubai'ye yerleşen zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca Rusya'da da lüks gayrimenkul fiyatları tavan yaptı... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Kira fiyatlarında normale dönüş başladı mı? 

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınına uğrayan Antalya şehrinde artan konut kira rakamları, geri dönüşlerin başlaması ve yabancıların kiraları yüksek bulması ile beraber normale döndüğü kaydedildi. 

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Ukrayna Rusya Savaşı konutta dengeleri bozdu! Türkiye'de yabancıya konut satışları sert düştü!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2023 Ağustos'ta yabancıya konut satışının önceki yıla göre azaldığını, Ukrayna savaşı sonrası patlayan Rus talebinin soğumasının düşüşte etkili olduğunu açıkladı.

Buğday fiyatları resmen çakıldı! Son 3 yılın en düşük seviyesini gördü! Buğday fiyatları artacak mı?

Rusya'daki olağanüstü güçlü mahsul yüzünden neredeyse 3 senenin en düşük seviyesine gerileyen buğday fiyatları, temmuzun sonundan bu yana beşte birinden fazla düştü. Uzmanlar bu durumu, "Ukrayna'nın kaybı, Rusya'nın kazancı oldu" şeklinde yorumladı.

Türkiye ile Japonya, Ukrayna’yı yeniden inşa edecek!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Japonya-Türkiye Ekonomik Ortaklık Anlaşması müzakerelerine teknik düzeyde tekrar başlama kararı aldık” ifadelerini kullandı. Müzakere başlıklarının biri de Ukrayna’nın yeniden inşası olacak.

Fed Başkanı Powell telefon şakası kurbanı oldu! Ukrayna Devlet Başkanı olduklarını söylemişler!

Fed Başkanı Başkanı Jerome  Powell’ın iki Rus tarafından telefonla işletildiği ortaya çıktı. Görüşmenin internete düşen kayıtlarında Powell, Ukrayna Başkanı Zelenski olduğunu sandığı kişiyle Fed’in para politikası hakkında konuşuyor.

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

Dünyaya adım adım yaklaşan tehlike: 141 milyon kişi 'aşırı yoksul' olabilir

Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı savaşın ardından yaşanan enerji krizinin, dünya genelinde 141 milyona yakın insanı aşırı yoksulluğa sürükleyebileceği bildirildi.

Gündeme bomba gibi düştü! İşte dünyayı bekleyen yeni küresel riskler!

Ekonomik krizler, salgın hastalıklar ve yanı başımızda devam Rusya-Ukrayna savaşı derken insanoğluna rahat yok gibi. 2023 yılında bütün dünya genelini etkileyecek yeni bir tehditten bahsediliyor. Uzmanlar şu sıralar yeni küresel riskleri tartışıyor.

Petrol fiyatlarında düşüş sürecek mi? AB'nin Rus petrolüne getireceği sınır ne olacak?

Avrupa'da Rus petrolüne getirilecek tavan fiyatın petrol fiyatları üzerinde düşüş baskısı yaratmaya devam etmesi beklenirken Rusya-Ukrayna arasındaki olası bir barışın da fiyatları olumlu etkilemesi bekleniyor.

Rusya-Ukrayna savaşı Türk müteahhitlerin yurt dışı hedefini zora soktu!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin hazırladığı İnşaat Sektörü Analizi Raporu, küresel inşaat pazarında “dünya ikinciliği”ni geri alan Türk müteahhitlerin, Rusya-Ukrayna savaşının etkisi altında kaldığını ortaya çıkardı.

ukrayna atlasjet dış hatlar Haberi

ukrayna atlasjet dış hatlar


Ukrayna havacılık sektörünün yeni yıldızı "Atlasjet Ukrayna", Kiev merkezli iç ve dış hat uçuşlarına başlayacağını duyurdu.


Atlasjet, yurt dışındaki yeni markası "Atlasjet Ukrayna"nın, Ukrayna Sivil Havacılık otoritesinden aldığı uçuş iznini duyurmak için Ukrayna'nın Lviv şehrinde bir basın toplantısı düzenledi. Lviv Danylo Halytskyi Uluslararası Havalimanı'nda düzenlenen toplantıya Atlasjet Türkiye ve Ukrayna şirketlerinin üst yönetimi, Ukrayna havacılık otoriteleri, basın mensupları ve iş ortakları katıldı.


Toplantıda yaptığı sunumla Ukrayna'daki projelerini anlatan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy "Atlasjet'i dünyada bilinen ve tercih edilen bir marka yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Atlasjet markasını, öncelikle yakın coğrafyada sonrasında ise bütün uluslararası arenada faaliyet gösteren bir marka yapacağız. Bu konuda ilk adımları geçen sene Kuzey Irak'ta kurduğumuz havayolumuz "Zagrosjet" ile atmıştık. Şimdi de ikincisini Ukrayna'da atıyor ve...