02 / 05 / 2024

ulaşım sorunlarının çözümleri

ulaşım sorunlarının çözümleri

AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre Kalkınma ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıkları, ulaşımdaki ana koridorları ve gelecek yıllarda oluşturulmak istenilen ulaşım ağını belirlemek için çalışma yapıyor.

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Binlerce vatandaşa 750 TL'lik ulaşım desteği verilecek! Ulaşım parasını kimler alacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ailesinden uzak ilde üniversite okuyan öğrencilere 750 TL'lik ulaşım desteği verilecek. İşte ulaşım desteğine ilişkin merak edilenler...

Başkasının ulaşım kartını kullananlar dikkat! Cezası herkesi şaşkına çeviriyor!

Ulaşım kartı kullanan vatandaşlar başkasının kartını kullanmaları halinde alacakları ceza dudak uçuklattı! İşte detaylar... 

Altın Kahini İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı! Son tren! Bu seviyelerden artık alamayacaksınız

Altın Kahini İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyararak eski seviyelerden artık gümüş alamayacaksınız ''son tren, binen binecek'' dedi. İşte İslam Memiş gümüş yorumu...

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Elinde dolar olanlar için perşembe günü işaret edildi! Yoksa fırlayacak mı! Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin

Kritik gelişmeler dolar fiyatları üzerinde belirleyici olmaya devam ediyor. Doların yönünü değiştirmesi beklenen Perşembe günkü kritik rakamlar merakla bekleniyor. Elinde doları olanlar perşembe günü neler olacak? Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin.

Gıda, deterjan, içecek hepsinde yapılıyor! Şirinkflasyonu farkında mısınız?

Tüketiciye çifte tuzak! Bir yanda enflasyon bir yanda şirinkflasyon. Her alışverişte önce market raflarındaki etiketleri sonra da market çıkışı fişi satır satır inceliyorsunuz. Peki, enflasyonu takip ettiğiniz kadar şirinkflasyonu da farkında mısınız? ABD'de ve Avrupa'da tepki büyük!

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

ulaşım sorunlarının çözümleri Haberi

ulaşım sorunlarının çözümleri

Kalkınma ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıkları, ulaşımdaki ana koridorları ve gelecek yıllarda oluşturulmak istenilen ulaşım ağını belirlemek için çalışma yapıyor.


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Türkiye'nin ulaşım alanında doğu, batı, kuzey ve güney ana akslarının nasıl oluşacağını ele aldıklarını söyledi.


Yılmaz, kara, deniz, hava, demiryollarını bir bütünlük içinde, ulaştırmanın geleceğini tartıştıklarını anlattı.


Noktasal, fizibilite değerlendirmenin ötesinde, bu şekilde genel resmin olması gerektiğini belirten Yılmaz,  "Buna göre önceliklendirerek, yürümemiz gerekiyor. Biz de zaten öyle yapıyoruz" dedi.


Yılmaz, ulaşımda ana koridorların nerede olması, bunların bir network, ağ olarak nasıl bütünleşmesi gerektiğini değerlendirdiklerini kaydetti.


"Projeleri, büyük resmin parçası olarak görelim" 


Bir ulaşım ağının ortaya çıkacağına işaret eden Yılmaz, şöyle konuştu:


"Belli bir teklif geldiğinde sadece bir kesimde proje olarak...