28 / 07 / 2024

Uluslararası finans kuruluşlarından Pronete kredi

Uluslararası finans kuruluşlarından Pronete kredi

Türkiye’nin önde gelen güvenlik şirketlerinden Pronet, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ( AİKB ) ve ING Bank ile 100 milyon Dolar tutarında kredi anlaşması imzaladı...

Standard Poor's yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Rakamı görenler inanamadı!

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen dolar kuru ile ilgili bir yeni tahmin daha geldi. Uluslararası finans piyasalarının önde gelen kuruluşlarından S-P Global dolar kurunun bu yıl sonunda 31,88 TL olacağını belirtti.

İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu konut kredilerinde faizi düşürdü!

Barclays ve NatWest, konut almak isteyenler ve emlak yatırımcıları tarafından sevinçle karşılanacak bir gelişmeye imza attı. İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu, konut kredisi oranlarında önemli düşüşler yaptı.

İsviçre merkezli finans kuruluşundan Malatya'daki 310 depremzedeye geçici konut!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen şehirde vatandaşların barınma ihtiyaçlarını sağlamak için İsviçre merkezli finans kuruluşu tarafından 310 geçici konut yapılacağını açıkladı.

Garanti Bankası emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tahtına oturdu!

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Garanti Bankası, emeklilere yönelik sunmuş olduğu cazip promosyon fırsatları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yeniden alevlenen rekabet ortamında, banka en yüksek promosyon ödemeleri yaparak emeklilere maddi destek sağlama hedefini

Mehmet Şimşek’in ataması Ortodoks politikalara dönüş mü, yoksa sembolik bir atama mı?

Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına atanmasını yabancı finans çevreler ilgiyle takip ediyor. Ancak bu atama Ortodoks ekonomi politikalarına dönüş mü yoksa sembolik bir atama mı? Kafalar karışık. İşte uluslararası finans kuruluşlarının yorumları…

Finans kuruluşları kredi musluklarını kapattı! Üretim ve ihracat tehlike sinyali veriyor!

Finans sektöründeki bir çok banka ve kuruluşun kredi musluklarını kapatması, üretim ve ihracatta tehlike sinyalleri vermeye başladı. Seçim belirsizliği ve nakit sıkışıklığı nedeniyle önünü göremeyen sanayici, ‘kredi yok, bankası var’ diyor.

Ceren Acer Kezik iş hayatına ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından Garanti BBVA'nın Genel müdür yardımcılarından biri olan; Ceren Acer Kezik iş hayatıne ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Altında alım zamanı! Fiyatlar düşünce fırsatı kaçırmayın! Bu yıl altın yeni rekorlar kıracak!

Belirsizlik ortamlarında en güvenli liman olarak yatırımcılar altına sığınıyor. ABD’de faiz artırımlarında sona gelindiği beklentilerinin kuvvetlenmesiyle altına olan talep yeniden canlanırken, uluslararası finans kuruluşları altının bu yıl rekor seviyelere ulaşacağını öngörüyor.

Burcu Çalıklı kaç yaşında? Burcu Çalıklı kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından DenizBank'ın İcra Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Kariyerine 1992 yılında Retsam Ltd. Şti. Şirket Ortağı olarak başlayan Çalıklı, daha sonra finans sektöründe önemli görevler üstlenmiştir. Çalıklı, 1969 yılında doğmuştur.

Merkez Bankası faiz artıracak mı? İşte dünyaca ünlü kuruluşların yorumları!

Merkez Bankası'nın faiz kararı merakla beklenirken yerli ve yabancı finans kuruluşları da tahminlerde bulunuyor. Kuruluşların tahminleri ağırlıklı olarak Merkez Bankası'nın 100 baz puan indirime gideceği yönünde oldu.

Dev finans kuruluşundan kabus gibi dolar yorumu! Deprem, doları da vuracak!

Uluslararası Finans Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada , aralarında Türkiye'nin de olduğu birçok gelişmekte olan ülke parasında değer kaybı beklendiği bildirilirken Türk Lirası’nda depremin de etkili olacağı ve Dolar TL'nin yükseleceğine yer verildi.

Emlak Konut GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için UNTD İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Altın nasıl bir seyir izleyecek? İşte uluslararası kuruluşların tahminleri

Uluslararası finans kuruluşları altın için umut vermedi. 2023 yılı için altının ons fiyatını 1650 dolar olarak öngören Fransız Société Generale yine de portföylerde altın bulundurulmasının denge unsuru olacağını belirtti.

Uluslararası finans kuruluşlarından Pronete kredi Haberi

Uluslararası finans kuruluşlarından Pronete kredi


Türkiye’nin önde gelen güvenlik şirketlerinden Pronet, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (AİKB) ve ING Bank ile 100 milyon Dolar tutarında kredi anlaşması imzaladı. Anlaşma ile ilgili bilgi veren Pronet Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Özbaş, ek finansal desteğin yardımıyla, süregelen büyümeyi sürdüreceklerini söyledi.



Türkiye’nin önde gelen güvenlik şirketlerinden Pronet, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (AİKB) ve ING Bank ile 100 milyon Dolar tutarında kredi anlaşması imzaladı. 


Konu ile ilgili bilgi veren Pronet Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Özbaş, anlaşmanın Pronet’in süregelen büyümesini finanse etmek için esnek, uygun maliyetli ve uzun vadeli bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Cinven’in yaklaşık 2 yıl önce Pronet’in çoğunluk hisselerini satın almasının ardından, 130 bin olan abone sayısının bugün 170 bini aştığını kaydeden Özbaş, “Bu süreçte...