06 / 07 / 2024

ünlülerin evlerinin içi

ünlülerin evlerinin içi

Ünlü isimler hakkında en çok merak edilen şeylerden biri de yaşadıkları evleri. Ünlüler, yüzlerce metrekare büyüklükteki evleri satın alıyor, bazıları ise kutu gibi bir evde yaşıyor. Peki hangi ünlünün evi kaç metrekare? İşte yanıtı...

Köprülerin geçiş ücreti temmuzda zamlanıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Hazine’nin “yap-işlet-devret” projelerine ödeyeceği miktarın 37 milyar Türk Lirasını’nı aşacağını belirterek, temmuzda köprü geçiş ücretlerinin zamlanacağını söyledi.

Bungalovda 9 günlük tatilin bedeli ne kadar? 

Sapanca ilçesindeki bungalovlarda Kurban Bayramı'nı geçirmek isteyen vatandaşlar, 9 günlük tatil için 70 bin liranın üzerinde ücret ödedikleri kaydedildi. 

Ünlü kripto fenomeni: İçinde kiracı olan ne kadar konut ilanı varsa yüzde 50'sini teklif edin!

Konut fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Sarı sitede ne kadar içinde kiracı olan konut ilanı varsa yüzde 50'sini teklif edin. Kabul etmezse dönün gidin" dedi

İŞKUR açıkladı! İŞKUR’dan girişimcilere 500 bin liraya varan hibe desteği...

İŞKUR, engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerden tahsil edilen idari para cezaları fonundan engellilerin mesleki eğitim ve rehabilitasyonu, işe ve işyerine uyumlarının sağlanması ve engelliler ile eski hükümlülerin kendi işlerini kurmalarına destek vermeyi devam ettiriyor.

Kaş'ta lüks villalara olan ilgi bayramda arttı!

Antalya'da yerli ve yabancı ünlülerin de sıklıkla tercih ettiği ve izole tatilin adresi lüks villalara Ramazan Bayramı öncesinde ilgi yoğunlaştı. Buna göre, yüzde 80'lere varan doluluğa ulaşan villaların haftalık rakamları 15 bin liradan başlayıp, 200 bin liranın üzerine kadar çıkmakta.

Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Ünlü ekonomist kulisleri işaret ederek tarih verdi: Bölgesel asgari ücrette masada!

Dr. Şeref Oğuz, gündeme bomba gibi düşecek asgari ücrete iki zam ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kulisleri işaret eden Oğuz, tarih de verdi. İşte ayrıntılar...

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Bank of America’dan bazı Türk bankaları için tavsiye!

Bank of America Türk bankalarında hedef fiyatını yüzde 110 yükseltti. Banka, yayımladığı araştırma raporunda Türk bankalarının durumunda iyileşme olduğuna işaret etti. Hedef fiyatların ortalama yüzde 110 yukarı yönlü revize edildiği raporda, Garanti ve Yapı Kredi için al tavsiyesi verildi.

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü ekonomist dolar için rakam verdi. En düşük rakamı da kendisi söyledi

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş doların olması gereken rakam hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

Yatırımda gümüş trendi! Dünyaca ünlü ekonomist gümüşü işaret etti! Alan kazanacak!

Son zamanlarda dalgalı bir seyiri devam eden gümüş fiyatları günlük değişime uğrayışını sürdürüyor. Hem ülkemizdeki hem de yabancı uzmanlar ise gümüş yatırımını öneriyor.

ünlülerin evlerinin içi Haberi

ünlülerin evlerinin içi

Ünlü isimler hakkında en çok merak edilen şeylerden biri de yaşadıkları evleri. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre ünlüler yüzlerce metrekare büyüklükteki evleri satın alıyor, bazıları ise kutu gibi bir evde yaşıyor.

Ayşe- Taner Kucuroğlu Bebek'te oturuyor. Çiftin 260 m2’lik dairesi dört oda, bir salon, bir mutfak, iki banyo ve misafir tuvaletinden oluşuyor.

Dilek Hanif

Dilek Hanif, Rumelihisarı’nda 400 metrekare bir evde oturuyor. 

Esra Oflaz

Esra Oflaz, şehir merkezinde modern bir rezidansta yaşıyor. Dairesinin büyüklüğü 580 metrekare. 


 

Gülay Afşar

NTV’nin ekran yüzlerinden Gülay Afşar Tarabya sırtlarında bir bahçe katında yaşıyor. 140 metrekarelik evin üç oda ve üç banyosuna, salona ve antreye açılan geniş bir mutfak eşlik ediyor.

Ali Ağaoğlu

Ali...