06 / 05 / 2024

Validebağda cami için engel kalmadı

Validebağda cami için engel kalmadı

Validebağ ' daki cami inşaatına ilişkin yürütmeyi durdurma ve plan iptali kararına itirazlarının kabul edildiğini belirten Topbaş, " Burada cami yapılabilir hale geldi " dedi...

Teras Kale'de yarısı peşin, yarısı teslimde! Sınırlı sayıda villa için geçerli!

Çanakkale Teras Kale projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar teslimde ödenebiliyor. Söz konusu kampanya sınırlı sayıda villa için geçerli.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

1934 yılında İstanbul'da imar için ilk adım atılmış!

İstanbul'un imar çalışmaları için 1934 yılında düğmeye basılmış. Söz konusu proje için Alman ve Fransız uzmanlardan destek alınmış.

1942'de Ankara'da memurlar için mahzenli kâgir binalar yapılmış!

Ankara'da 1942'de Tapu Kadastro Müdürlüğü için Mahzenli kâgir binalar yapılmasına karar verilmiş. 

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Natura Göksu'da sınırlı sayıda daire için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı! 

Ankara Batıkent'te hayata geçirilen Natura Göksu projesinde sınırlı sayıda konut için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Qadraj Gözdağı'nda sınırlı sayıda daire için yüzde 30 indirim fırsatı! 

Qadraj Gözdağı projesinde sınırlı sayıda daire için geçerli yüzde 30 indirim fırsatı başladı. Peki Qadraj Gözdağı projesinde indirimli konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Validebağda cami için engel kalmadı Haberi

Validebağda cami için engel kalmadı

Validebağ'daki cami inşaatına ilişkin yürütmeyi durdurma ve plan iptali kararına itirazlarının kabul edildiğini belirten Topbaş, "Burada cami yapılabilir hale geldi" dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Validebağ'da yapılan cami inşaatıyla ilgili planın iptali ve yürütmenin durdurulması kararı verildiğini belirterek, "Bizim itirazımız üzerine 7. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma ve plan iptali kararını kaldırdı. Planımız geçerli ve burada bu cami yapılabilir hale geldi" dedi. Topbaş, Üsküdar'da yapılması planlanan cami inşaatına ilişkin olarak, "Validebağ Korusu'na müdahale var", "Farklı uygulama olacak" şeklinde algı ortaya çıkmasından rahatsız olduğunu ifade etti. İbadethane için tahsis edilen alanın, Validebağ Korusu'nun tamamen dışında bulunduğunu ve koruyla hiçbir alakası olmadığını belirten Topbaş, "Evveliyatında Üsküdar Belediyesi'nin, ilçe ve il müftülüğünün talebi üzerine biz bu bölgeyle ilgili bir plan tadilatına girdik ve...