07 / 05 / 2024

Yakup Gülcan Bayraklı kent meydanı

Yakup Gülcan Bayraklı kent meydanı

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Avukat Yakup Gülcan, “Öncelikle ihtiyacımız olan Smyrna'nın ruhuna uygun bir kent meydanıdır. Bayraklı'nın bir kent meydanı yok." dedi.

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler'de 200 bin TL'ye daire kiraladı!

İş insanı Cem Hakko’dan anlaşmalı bir şekilde olarak boşanan sosyetik Ronit Gülcan, Etiler'de 200 bin TL'ye boğaz manzaralı bir daire kiraladı.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın kira sorunu ile ilgili soru önergesi reddedildi!

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın, yüksek konut kiraları ve yol açtığı sonuçların araştırılması istemiyle vermiş olduğu  meclis araştırma önergesi reddedildi.

Gülcan 1 Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülcan 1 Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aygün tarafından kuruldu.

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? Evini satan dükkan alıyor!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada konutlara istedikleri zammı yapamayan ev sahiplerinin evlerini satıp iş yeri aldığını söyledi.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Deprem konut tercihlerini değiştirdi! Konutta yeni tercih az katlı yapılar oldu!

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası kişilerin artık daha az katlı konutları tercih etmeye başladığını dile getiren Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay; yüksek binaların daha az tercih edilir olduğunu kaydetti.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

İş yeri kira artış oranları üreticileri zorluyor!

Mayıs 2023 enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte iş yerlerini ilgilendiren kira artış oranları da resmen belli oldu. Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada iş yeri kira artış oranları üreticileri zorladığını söyledi.

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

Konut sitesi aidatlarında zam krizi! 5 bin TL'ye kadar çıktı!

Konut sitesi aidatlarına fahiş zamlar gelmeye başladı. Gayrimenkul Danışmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada, İstanbul’da aylık 5 bin TL istenilen lüks siteler olduğunu söyledi...

Deed Proje Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deed Proje Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Bakırköy'de Yakup Gürbüz tarafından kuruldu.

Tonaj Yapı Demir Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

Tonaj Yapı Demir Çelik Anonim Şirketi Çekmeköy'de Gülcan Yıldırım tarafından kuruldu.

Yakup Gülcan Bayraklı kent meydanı Haberi

Yakup Gülcan Bayraklı kent meydanı

Siyasetin ana amacının insana hizmet, şehre hizmet olduğunu belirten Gülcan, “Bayraklı'da tören yapacağımız bir yer yok ama deve güreşimiz var. Öncelikli ihtiyacımız Smyrna'nın ruhuna uygun bir kent meydanıdır” dedi


AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Avukat Yakup Gülcan Yenigün TV'nin konuğu oldu. İzmir'e hükümetin yatırımları dışında bir hizmet gelmediğini savunan Gülcan, “İzmir'e yapılan hizmetlere baktığımızda hükümetin yaptıklarının dışında elle tutulur bir hizmet göremiyorsunuz. İzmir, Aziz Kocaoğlu ve CHP'ye rağmen, onların engellemelerine rağmen gelişiyor. Hükümetimiz İzmir'i geliştirmeye, İzmir'e hizmet etmeye gayret gösteriyor. CHP düğümlüyor, biz çözüyoruz. İzmirli hemşehrilerimizin bunları görmesini arzu ediyorum. İstemezükçülük muhalefeti yaparak bir yere varılmaz. Siyasetin ana amacı insana hizmettir, şehre hizmettir” dedi. Bayraklı'nın bir kent meydanına ihtiyacı olduğunu savunan Gülcan, “Öncelikle ihtiyacımız olan Smyrna'nın ruhuna uygun bir kent...