05 / 05 / 2024

Yalovada emlak satışları

Yalovada emlak satışları

Ev ve arsa alırken veya bir yeri kiralarken ilk önce kimden nereyi aldığınızı ve kiraladığınızı iyi araştırın. Yoksa paranızı kötü niyetli kişilere kaptırabilirsiniz. Uzmanlar da vatandaşların daha dikkatli olmaları gerektiğini söylüyor.

1941'deki Emniyet Sandığı ilanları! Taksitli emlak satışı sekiz senede yüzde 50 faizle ödenecek!

İstanbul'un her semtinde her çeşit emlak almak veya satmak istenildiğinde taksitli emlak satışları sekiz senede yüzde 50 faizle ödenecek.

Emlak sitelerinde takas ilan sayısı arttı! Takasla konut satışları o ilde resmen patlama yaşadı!

Artan fiyatlar ve yükselen kredi faiz oranlarından dolayı emlak sitelerinde takas ilan sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.  O ilde ise resmen takasla konut satışları patlama yaşadı...

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak kriziyle boğuşan Çin'de konut satışlarının düşmesi bekleniyor!

Fitch Ratings, büyük bir emlak kriziyle boğuşan Çin'in konut piyasasında 2024'te yeni konut satışlarında yüzde 5 - yüzde 10'luk bir düşüş bekliyor. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

Konut satışlarında büyük düşüş! Paralar gayrimenkule değil faize gitti! 

Yaptığı açıklamada konut satışlarının son üç aydır düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Paralar emlaka değil faize gitti" dedi.

ABD'de 2. el konut satışları 3,82 milyona çıktı!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,8 artış göstererek, piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Emlak ve araç satışlarında yeni bir dönem başlıyor!

Ticaret Bakanlığı, sahte ilanlar ve spekülatif fiyat oluşumlarını önlemek amacıyla getirdiği ilan yasağının uygulanmasına yarından itibaren başlayacak. Bu yeni düzenleme, gayrimenkul ve ikinci el taşıt satışlarını kapsayacak ve e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasını gerektirecek.

Yalovada emlak satışları Haberi

Yalovada emlak satışları

Ev ve arsa alırken veya bir yeri kiralarken ilk önce kimden nereyi aldığınızı ve kiraladığınızı iyi araştırın. Yoksa paranızı kötü niyetli kişilere kaptırabilirsiniz. Uzmanlar da vatandaşların daha dikkatli olmaları gerektiğini söylüyor. 'İnşallah piyasalar normale döner'.. Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Hayrettin Yılmaz, Yalova'ya Katar, Dubai, İran, Irak ve Suriye gibi Arap ülkelerinden yoğun talebin olduğunu söyledi. 1 Kasım'a kadar işlerin durgun gittiğini ama seçimlerden sonra işlerin açıldığını belirten Yılmaz, "Seçimden sonra emlak piyasası çok iyi açılmıştı. Daha sonra Rusya ile olan kriz piyasayı biraz engelledi. Şu anda piyasada çok iyi bir hareket yok. Piyasa normal seyrinde gidiyor, inşallah piyasalar normale döner" diye konuştu. 'Emlaklarımzı güvenilir kişilerden alın'.. Piyasada korsan olarak emlakçilik yapanlara dikkat çeken Yılmaz, şöyle konuştu: "İstanbul'daki emlak...