07 / 05 / 2024

yangınların çıkış nedenleri

yangınların çıkış nedenleri

İstanbul İtfaiyesi verilerinden derlenen bilgilere göre, 2014 yılının 11 aylık döneminde İstanbul’da yaşanan yangınların 8 bin 683’ü sigara nedeniyle çıktı, bu rakam yüzde 41.2 gibi büyük bir orana tekabül etti.

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Geçen sene çıkan orman yangınlarından 830'unun sebebi ihmal ve kazalar! Türkiye'nin yangın bilançosu açıklandı! 

Türkiye'nin geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınlarına ilişkin bilançocu açıklandı. İşte ayrıntılar...

KAGİDER: Türkiye'de kadınların yüzde 70'i iş gücünün dışında!

"Türkiye’de Kadınların İş gücüne Katılımı" başlığı ile hazırlanan raporda, kadınların istihdam edildikleri işlerin özelliklerine bakıldığında son on yılda yüksek nitelikli işlerde istihdamın azaldığı, düşük nitelikli işlerde ise arttığı belirtildi.

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları bir ayın en iyi haftasını kapatmaya hazırlanıyor. Haftanın son gününde gram altında yeni rekor göründü. Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altınlarını satanlara kötü haber! Yerine koyarız devri bitti! İslam Memiş gram altın için yeni rakamı verdi

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram atın Kapalıçarşı fiyatı 1300 TL'yi geçerken İslam Memiş'ten ''Yerine koyarız devri bitti'' açıklaması geldi. Altınlarını satanlara kötü haber! İşte gram altında gelecek yeni seviye...

Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi

Kadınlar gününe özel fırsatlar Atasay'da başladı. Hediye almak isteyenler Atasay fiyat listesini araştırıyor. Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi.

Depremde yakınlarını kaybedenler dikkat! Cenaze ödemesi yapılacak, aylık bağlanacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), yeni kararlar açıkladı. Buna göre depremde yakınlarını kaybedenlere maaş bağlanması ve cenaze parasına kadar birçok kolaylık sağlandı işte detaylar…

Altın fiyatları o tarihte rekor kıracak! Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Altın fiyatları son zamanlarda hızlı bir şekilde yükselmeye başladı ve gram altın 1100 lirayı geçti. Altın fiyatları için analistlerden rekor açıklaması geldi. Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

yangınların çıkış nedenleri Haberi

yangınların çıkış nedenleri


İstanbul İtfaiyesi verilerinden derlenen bilgilere göre, 2014 yılının 11 aylık döneminde İstanbul’da yaşanan yangınların 8 bin 683’ü sigara nedeniyle çıktı, bu rakam yüzde 41.2 gibi büyük bir orana tekabül etti. Kentte elektrik kontağı nedeniyle çıkan yangınlar, yüzde 22.8 (4 bin 793) ile ikinci sırayı aldı. Elektrikli ev aletlerinden kaynaklanan yangınlar yüzde 5.1 (1072), baca yangınları ise yüzde 4.8 (1017) olarak...