18 / 07 / 2024

yatırımlık stüdyolar

yatırımlık stüdyolar

İnşaat yatırımcıları projelerinde sundukları zengin sosyal olanaklarla küçücük metrekarelerde adeta kocaman bir yaşam sunuyor. Daha çok yatırımcılar ve öğrenciler tarafından tercih edilen bu evler, üstelik büyük evlere göre daha ekonomik…

Konut yatırımı yapacaklar neden 1+1 almalı. Arsa alanlar ne kadar beklemeli?

Emlak piyasasındaki durgunluk nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının kafası karışık olsa da konut ve arsa yatırım anlamında öne çıkıyor. Peki yatırımlık konut ve arsa almak isteyenler neyi tercih etmeli? İşte merak edilen bu sorunun cevabı…

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Dikkat! Borsada küçük yatırımcı silkelenme riskiyle karşı karşıya

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor üstüne rekor kırarken Ekonomi Yazarı Dr. Şeref Oğuz’dan hayati bir uyarı geldi. Şeref Oğuz, borsada hasat zamanının geldiğini belirterek, “SPK'nın korumadığı küçük yatırımcı yeniden silkelenme riskiyle karşı karşıya kalabilir” dedi.

Avrupalılar Alanya'ya resmen küstü: Yeni yatırım yapılmıyor, evi olan satıp gidiyor!

Yabancılara yapılan konut satışları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 52,9 düşüş gösterdi. Alanyalı sektör temsilcileri, piyasada güven sorunu yaşandığına dikkat çekerek, yabancı yatırımcıların küstüğünü, evlerinin ellerinden alınacağını düşündüklerini söyledi. İşte detaylar...

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Altın ve dolar yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş tarih verdi! Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

Piyasalardaki hareketlilik bugün de devam ediyor. Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarının ters köşe olacakları tarihi açıkladı. Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

EYT'liler bu rakamı duyunca Kapalıçarşı'ya akın etti

Yükselen ücretlere rağmen yatırımlık altına isteğin çok yoğun olduğu gözlemleniyor. Öyle ki satışlar iki katına çıktı. Bu yoğun isteğin nedenlerinden birinin EYT ile emekli olanların "güvenli liman" olan altına yönelmesi olduğu söyleniyor.

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara üstüne basa basa o yatırım aracını işaret ederek buna yatırım yapan servetine servet ekleyecke dedi ve uyardı. İşte 2023 yılında en çok kazandıracak yatırım aracı.

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

yatırımlık stüdyolar Haberi

yatırımlık stüdyolar

Küçük metrekareli evlere ilgi her geçen gün artıyor. Artan talebi fark eden yatırımcılar artık projelerinde daha fazla stüdyo ve 1+1 dairelere yer vermeye başladı.  Küçük metrekalerde yüksek kira garantisi veren firmalar, sundukları zengin sosyal olanaklarla da küçücük bir alanda adeta kocaman bir dünya sunuyor. 


Daha ekonomik

Büyük evlere göre daha ekonomik olan stüdyo ve 1+1 evler, özellikle öğrenciler,  çocuksuz aileler ve yatırımcılar tarafından talep görüyor. İyi bir tasarruf aracı olan küçük evlere iliginin artmasının bir diğer nedeni ise büyük metrekareli evlere göre daha kolay satılıp kiralanabiliyor olması….


 


1. Her metrekaresi kişiye özel tasarlanıyor

Stüdyo ev...