20 / 05 / 2024

Yaydığan Koyu Köyü satılık fabrika

Yaydığan Koyu Köyü satılık fabrika

Çorum Merkez, Yaydığan Koyu Köyü 'nde yer alan fabrika ve fabrika arsası 5 Aralık 2013 tarihinde saat 15:30- 15:40 saatleri arasında gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Kıyıları otellere açan yönetmelik resmen iptal edildi! Kıyı kenarları artık halkın...

Vatandaşların kullanımına açık olması gereken kıyıların kenar çizgilerini ayrıcalıklı olarak turistik tesisler için değiştirilmesine yol açan yönetmelik iptal edildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 80 bine yakın konut ve köy evini sahiplerine teslim ettik...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığında "AFAD - DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni”nde bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan; "Nüfusunun yüzde 71'i deprem riski çok fazla olan yerlerde ikamet eden Türkiye için kentsel dönüşüm çalışmaları bizler için tercihten öte zorunluluk.

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evi için teslim tarihi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evini yıl sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi! Prim ödeme gün sayısı düşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi. Küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşüyor... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Edirne Saksağan köyündeki camiye 70 yıl sonra minare yapıldı!

Edirne Valisi Ekrem Canalp'in Lalapaşa ilçesi Saksağan köyünü ziyaretinde vatandaşların isteği üzerine verdiği talimatla köy camisine 70 sene sonra minare inşa edilmesi köylüleri memnun etti.

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Kadıköy'de inşaatta üzerine demir profil düşen işçi yaralandı!

Kadıköy'de inşatta çalışan bir işçi omzuna demir profil düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı işçi, yaklaşık 5 metreden itfaiyenin yardımıyla kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

Ünlü yıldız Burçin Orhon köy evini yeniliyor!

Kısa bir süre önce köy evi satın alan Burçin Orhon, yeni evini düzenlemek için kolları sıvadı. Evle ilgili gelişmeleri de zaman zaman sosyal medyadan paylaşan Orhon, evin mutfağındaki çalışmaları anlattı.

Yola taşan evin cephesi yıkılır mı?

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun sorduğu ''Yola taşan evin cephesi yıkılır mı?'' sorusunu yanıtladı.

Yaydığan Koyu Köyü satılık fabrika Haberi

Yaydığan Koyu Köyü satılık fabrika


Çorum Merkez, Yaydığan Koyu Köyü 'nde yer alan fabrika ve fabrika arsasının muhammen bedeli 3 milyon lira olarak belirlendi. İhale  5 Aralık 2013 tarihinde saat 15:30- 15:40 saatleri arasında gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için