05 / 05 / 2024

Yeni Adım Uluslararası İnşaat adres 

Yeni Adım Uluslararası İnşaat adres 

Yeni Adım Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussın Ali H. Alaawar tarafından kuruldu.

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Kredi kartları için yeni adım atılacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! Kredi kartı kullananlar acil baksın!

Kredi kartıyla ilgili limitlerin düşürülmesi ve taksitlerin azaltılmasına yönelik alınan karar sonrası yeni adımların atılıp atılmayacağı merak ediliyor. 

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

ING'den emekliye yepyeni Mart 2024 paketi! İşte adım adım 30 bin TL alma rehberi!

ING Bank resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu yeni emekli promosyonu kapsamında hesaplara yatıracağı tutarı açıkladı. İşte adım adım 30 bin TL alma rehberi...

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Tarım Bakanlığı adım attı! Üretimi planlamak için yeni bir komite oluşturuluyor

Tarım Bakanlığı, tarımsal üretimin daha planlı ve düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla yeni bir kurul oluşturma kararı aldı. Tarımsal Üretimin Planlanması Kurulu'nun kurulması yönünde yapılan bu düzenleme, tarım sektöründe önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. 

Ticari kredilerde musluklar açılıyor! Yeni adım için düğmeye basıldı!

Ticari kredilerde musluklar açılıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), daha önce ticari kredileri kısıtlamak için aldığı önlemleri gevşetmek amacıyla bir adım daha attı.

Kur korumalı mevduat için Merkez Bankası'ndan yeni adım!

Son dakika haberine göre Merkez Bankası, kur korumalı mevduat (KKM) için yeni adım attı. 1 Haziran tarihinden itibaren açılacak veya yenilenecek KKM hesaplarında prim ödemesi vade sonunda yapılabilecek.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Haftada 4 gün mesai ses getirdi, ünlü isimden bir adım ilerisi için öneri geldi!

Dün Aksa Akrilik’in 3 ay süreyle 200 personeli için haftada 4 gün mesai uygulamasına başladığını duyurması, iş dünyası ve çalışanlar arasında yankı bulurken, ünlü isimden bir adım daha ilerisi için yeni bir öneri geldi.

Gram altın adım adım rekora gidiyor! Tepe nokta belli oldu! Altın yatırımcıları elinizi çabuk tutun

Gram altın bu hafta, ons altındaki yükselişle beraber rekor kırdı. Gram altın adım adım yeni rekora giderken, uzman isim altın için tepe noktayı açıkladı. Yatırımcılar elinizi çabuk tutun, gram altın bu kadar olacak...

Elinizdeki altınları bozdurmayın diyen Altın Kahini İslam Memiş çılgın rakamı resmen açıkladı! Adım adım yeni rekor

Altın fiyatları haftanın ilk günü de yükselmeye devam ederken Altın Kahini İslam Memiş ''elinizdeki altınları bozdurmayın'' diyerek gram altının geleceği çılgın rakamı resmen açıkladı. Adım adım yeni rekor geliyor. Son dakika İslam Memiş altın yorumu..

İş Bankası çıldırdı! Bankaya yeni adım atan herkese 5 bin TL veriyorlar

İş Bankası vatandaşlara yönelik kampanyalarına devam ediyor. Banka tarafından yeni müşterilere yönelik de ciddi bir kampanya başlatıldı.

Yeni Adım Uluslararası İnşaat adres  Haberi

Yeni Adım Uluslararası İnşaat adres 

Yeni Adım Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussın Ali H. Alaawar tarafından kuruldu.

Yeni Adım Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şöyledir; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...