29 / 04 / 2024

yeni kabine yorumu Celal Koloğlu

yeni kabine yorumu Celal Koloğlu

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yeni kabineye ilişkin açıklama yaptı. 

Vergisiz cep telefonunda yeni düzenlemeler: Takip sistemi kurulacak 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısından sonra yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine sağlanacak cep telefonu ve bilgisayar desteğinin ayrıntılarını paylaştı. Vergisiz mobil cihaz düzenlemesi hakkında yeni bilgiler açığa kavuştu. İşte yeni sistemin detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi verilecek! Şartlar belli oldu! Hemen bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni evlenen çiftler için faiz kredi fırsatı sunacaklarını açıkladı. Dünkü Kabine sonrası detaylar belli olmaya başladı. Peki evlilik kredisi ne kadar, başvuru şartları ne? Hemen başvurun! İşte evlilik kredisi ile ilgili ayrıntılar...

Yeni kabine sonrası dolarda korkutan senaryo! İslam Memiş'ten kötü haber geldi!

İslam Memiş, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek olmasından sonra ekonominin nasıl ilerleyeceğine dair yorumda bulundu. İşte detaylar!

Türkiye'nin risk primi 500 puanın altına düştü: Dolar, Euro, gram altında son dakika! 

Borsa, yeni kabine sonrası haftaya yüzde 2'nin üzerinde primle başlarken, yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Türkiye'nin CDS'i ise, 500 puanın altına indi ve seçim öncesine döndü. İşte dolar, Euro, gram altında son dakika gelişmeleri... 

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 10 gün sonra böyle olacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine sonrası Euro güne rekorla başladı. Avrupa Merkez Bankası'ndan ise kritik açıklama geldi. Euro 10 gün sonra böyle olacak. 

Dolarda yeni rekor! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Son dakika dolar gelişmesi

Dolar/TL kuru haftabın ilk işlem gününe 21,12 lira ile başladı. Dolarda Kabine sonrası yeni rekor görülürken, doların geleceği en yüksek rakam belli oldu. Son dakika dolar gelişmesi.

Borsada ‘Mehmet Şimşek’ coşkusu! Endeks yeniden 5 bin puanı aştı! İşte en çok kazandıran hisseler!

Yeni kabine heyecanı ve Mehmet Şimşek’in yeniden ekonomi yönetimine geçeceğine ilişkin haberler borsayı coşturdu. Borsa İstanbul BIST 100 endeksi yüzde 3’ün üzerinde kazançla uzun bir aranın ardından yeniden 5 bin puanın üzerine tırmandı.

Yeni Kabine öncesi dolar yeni rekora koşuyor! 

28 Mayıs seçimi sonrasında ekonomi yönetiminde imlerin olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Piyasalar oldukça hareketli geçerken yeni Kabine öncesi dolar yeni rekora koşuyor! 

Piyasalar Mehmet Şimşek ismini fiyatlamaya başladı!

Yeni kabine yarın akşam saatlerinde belli olacak. Eski bakan Mehmet Şimşek'in kabinede yer alabileceğine dair beklentiler piyasaları olumlu etkiledi. Borsa bu hafta yüzde 12 yükseldi.

Piyasalarda kritik tarih 2 Haziran’a dikkat! Borsada çıkış sürer mi? Endeks ne olur? İşte uzmanların beklentileri…

Ekonomi yönetimine Mehmet Şimşek’in geçeceğine ilişkin haberler piyasalarda olumlu hava yaratırken, piyasa çevreleri yeni kabine için kritik tarih olan 2 Haziran’a dikkat çekti. Uzmanlar, 2 Haziran Cuma gününe kadar borsada yukarı yönlü ivmenin devam edeceğini öngörüyor.

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının rekor kıracağını belirten açıklamalarda bulunmuştu. Seçim sonrası yeni açıklamalar yapan 'ten sil baştan gümüş yorumu geldi.  Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak.

Artık tarih netleşti! İslam Memiş olacakları bir bir açıkladı, yeni rekor tarihi verdi

Altın fiyatların flaş gelişme. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni yorumu ve değerlendirmeleri ile altın, dolar, borsa ve bitcoin hakkında olacakları paylaştı. İşte tüm detaylar...

Dolar dağları deldi, Özgür Demirtaş'ın seneler önceki dolar yorumu su yüzüne çıktı! Meğer her şeyi anlatmış!

Bugün dolar kuru 19 TL'nin üzerinde yeni rekor kırarken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eski dolar yorumu yeniden su yüzüne çıktı. Ekonomist Özgür Demirtaş dolar yorum ile adeta bugünleri anlatmış...

yeni kabine yorumu Celal Koloğlu Haberi

yeni kabine yorumu Celal Koloğlu

Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın başkanlığında milletimize hizmet verecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesinin ülkemize hayırlı olmasını diliyor, kabinede yer alan tüm değerli bakanlarımıza başarılar diliyorum.

Geçmiş dönem deneyimini bugüne taşıyan, kurum yapılanmalarındaki değişiklikler ve yeni isimlerle tazelenen Kabine’nin Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın liderliğinde ülkemizi mutlu yarınlara taşıyacak hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlik edeceği Kabine’de yer alan her biri kendi alanında deneyim ve bilgi birikimine sahip yeni Bakanlarımız ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız ekonomi, siyasi ve sosyal alanda yapılacak reformlara yeni bir dinamizm katacaklar.

Deneyim ve taze kanı bir araya getiren yeni kabine umuyor ve inanıyoruz ki ekonomi başta olmak üzere reformlara odaklanacak ve Türkiye istikrarlı bir şekilde dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olma yolunda ilerlemeye devam edecektir.

Yeni hükümetimiz ile birlikte özellikle...