07 / 05 / 2024

yeni trend dolar

yeni trend dolar

Özellikle 1 dolar karşılığına 1.350-1.500 YTL bandında geçen ve aylardan beri kriz beklentisi ile pozisyonlarını koruyan 'Yeni trend dolar zedelerinin' bu kayıplarının tek telafi yolu, gayrimenkul yatırımlarına yönelmelerinden geçiyor.

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları

Otadaoğu'daki yükselen gerilim yatırımcıları güvenli liman olarak gördüğü varlıkara yönetti. Tercihini dolardan yana yapan yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları.

Dolarda yeni zirve! Dolar yatırımcıları dikkat! 22 Şubat 2024 dolar/TL kaç lira? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL kuru rekor yükselişle 31 TL sınırına kadar dayanmıştı. Peki Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? 22 Şubat 2024 dolar/TL kaç lira? 

İnşaat sektöründe yeni trend! Bu binalar deprem riskini ortadan kaldıracak!

Consera Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek, bir binanın öldürmeyecek ve sürdürülebilir olması için yüzde 20'nin çelik olmasının yeterli olduğundan bahsederek yeni trendin artık çelik evler olduğunu açıkladı. 

Yeni rekor! Dolar 30 liraya yaklaştı! 10 Ocak Çarşamba döviz kurları!

10 Ocak Çarşamba dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar kuru bugün yeni rekora imza atarak 30 liraya bir adım daha yaklaştı. İşte 10 Ocak 2024 döviz kurları...

Faiz kararı sonrası dolar ve euroda yeni zirve! Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 250 baz puan faiz artışı ile dün yükselen dolar ve euro kuru bugün yeni rekoruna imza attı. Peki Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 22 Aralık 2023 döviz kurları...

Arsa ve tarla almak isteyenler dikkat! Yeni trend herkes ev yerine, tarla yada arsa alıyor...

Konut fiyatlarındaki yaşanan son zamanlardaki yükseliş vatandaşı da arsaya yönlendirdi. Buna göre, vatandaşlar ev yerine tarla veya arsa almak istiyor. Ancak bu süreçte dikkat etmesi gereken bazı detaylar var. İşte deyatlar ve haberin ayrıntıları... 

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde tarihi rekorunu yeniledi. Bugün piyasalarda ABD enflasyon verileri ve Hazine'nin bugün tamamlayacağı kasım ayı iç borçlanma gündemi takip edilecek. Peki  Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları.

Yeni trend: Bungalov ve Tiny House

Pandemi dönemi, tatil anlayışımıza getirdiği izolasyon gereksinimi nedeniyle turizm sektöründe bungalov ve tiny house gibi konaklama trendlerini önemli ölçüde geliştirdi. Antalya'dan Bolu'ya, Çanakkale'den Sakarya'ya kadar bu tür konaklama yerlerini görmek mümkün.

Ev sahipleri 'Boş Ev Vergisi'ne de çözüm buldu! Yeni trend eşyalı kiralık daire!

Son günlerde gündemden düşmeyen "Boş ev vergisi" konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Ev sahipleri henüz şartları bile belli olmadan boş ev vergisine yakalanmamanın yolunu eşyalı kiralık dairede buldu. İşte detaylar...

Euro/TL kurunda yeni rekor! Doları ezdi geçti! Elinde 1 euro bile olanlar hemen bu rakama bakın!

Dolar/TL gün içerisinde 26.22TL'ye yükselerek tarihi zirvesinin altında yatay bir seyir izlerken Euro TL ise 28.77 TL seviyesi ile yeni rekorunu kırdı, doları ezdi geçti! Elinde 1 euro bile olanlar hemen bu rakama bakın!

Dolarda yeni rekor! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Son dakika dolar gelişmesi

Dolar/TL kuru haftabın ilk işlem gününe 21,12 lira ile başladı. Dolarda Kabine sonrası yeni rekor görülürken, doların geleceği en yüksek rakam belli oldu. Son dakika dolar gelişmesi.

Altın ve dolar ikinci turda ne olacak? İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Piyasaların gözü 14 Mayıs seçimlerine çevrilmişti. Seçim sonrası altın ve dolar kurunda hareketlilikler görülürken, Altın ve piyasa Kahini İslam Memiş, ikinci turda altın ve doların nasıl olacağını açıkladı. İşte yeni trend...

Yeni rekor... Dolar resmen uçtu! Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

15 Şubat Çarşamba günü piyasalarda hareketlilik arttı. Deprem dolayısı ile bir haftadır kapalı olan borsa yeniden açılırken dolar/TL kuru resmen uçtu. Yeni rekor... Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

yeni trend dolar Haberi

yeni trend dolar

Yaklaşık 100 milyar dolar seviyelerinde bekleyen döviz mevduatlarının adresinin gayrimenkul yatırımları olmasını bekliyorum. Özellikle 1 dolar karşılığına 1.350-1.500 YTL bandında geçen ve aylardan beri kriz beklentisi ile pozisyonlarını koruyan "Yeni trend dolar zedelerinin" bu kayıplarının tek telafi yolu, gayrimenkul yatırımlarına yönelmelerinden geçmektedir.

Global krizlerle birlikte çift seçimi atlatan ülkemizin sıcak gündemi Kuzey Irak ve sınır ötesi operasyonlarıdır. Piyasalar bu gelişmelerin dolar üzerindeki etkisini test etmek isteyebilecektir.

Bu testin olası sonuçları:

 Dolar, Türk Lirası karşısında değer kazanacak: Bu dönemi fırsat bilen "Yeni trend dolar zedeleri" dövizden hızla YTL'ye geçiş yapacaklardır. Bu geçiş doları ne seviyelere getirir bilinmez. Bu olasılık da YTL'ye geçiş...