07 / 05 / 2024

yeşilli ilçesi kentsel dönüşüm

yeşilli ilçesi kentsel dönüşüm

Mardin'in Yeşilli ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızla sürüyor. 3 etaptan meydana gelecek projede 600 yeni konut inşa edilecek.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Bolu'nun o ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi 733 milyon TL’ye mal olacak!

Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde çalışmalar hızlandırıldı. Projenin 733 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Malatya Yeşilyurt'taki deprem konutları Aralık'ta teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi'nde yapım çalışmaları devam eden 3. etaptaki 736 deprem konutunun, teslimleri aralık ayında gerçekleştirilecek.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Prof. Dr. Naci Görür’den korkutan 'yeni fay' açıklaması! 'Bu deprem fayları haritada yok!'

Bugün saat 20.48'de merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5,3 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür değerlendirmelerde bulundu. Prof. Dr. Görür, meydana gelen depremin yeni bir faydan kaynaklanabileceğini ifade etti.

SON DAKİKA! Deprem oldu! Acil bakın!

AFAD tarafından verilen son dakika bilgisine göre, saat 20.01'de merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanır?

İstanbul’da Mart 2023 sonu itibarıyla ortalama konut kiraları bir önceki aya göre yüzde 11 artması ile Endeksa İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanabileceğini açıkladı. İşte o ilçeler...

Milli Emlak'tan 17 bin T'ye arsa, 18 bin TL'ye hobi bahçesi almak mümkün! Hem de tam 43 ilde!

Milli Emlak, atıl durumda bulunan hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak için 43 ilde yer alan arsaları ve hobi bahçelerini satışa çıkardı. Mülkiyeti hazine adına kayıtlı olan bu arsalar, metrekare fiyatı dahil olmak üzere sadece 17 bin TL'ye, hobi bahçesi ve bağ bahçe olarak kullanılabilecek arsa

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son dakika gelişmesi! Projenin ruhsatı yenileniyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte İnnovia 4 projesindeki son durum...

yeşilli ilçesi kentsel dönüşüm Haberi

yeşilli ilçesi kentsel dönüşüm

Mardin'in Yeşilli ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında 501 yapının yıkımına başlandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 3 etaptan meydana gelecek ve 400 konut, 70 dükkan, 68 harabe, 2 camiden oluşacak.Yeni caminin yapımı için anlaşma sağlanan bir konut, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, belediye yetkililerinin katılımıyla iş makinaları ile yıkıldı.

Yaptığı açıklamada hazırlıklarının 2016 yılında Bakanlar Kurulu’nun Gül ve Tepebaşı mahallerini riskli alan ilanı ile başladığını söyleyen Başkan Demir, “Ancak vatandaşlarla görüşmeler, proje revizyonları ve uygulama da görülen aksaklıklar üzerine projemiz bu an itibariyle tam gaz başlama noktasına gelmiş. Bütün hazırlığımız tamam. Dün söylemdi bugün eyleme geçiyoruz. Bu iki mahallemizi yakın zamanda şehirleşme kültürüne yakışır bir şekilde dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında burada 600 konutun...