08 / 05 / 2024

Yeşilyaka Koru lansman

Yeşilyaka Koru lansman

Yeşilyaka; doğanın kalbinde müstakil bahçeli villaları ile özlenen huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor. 56 villanın bulunduğu “Yeşilyaka Koru” olarak adlandırılan ilk bölüm satışa çıktı.

Fuzul Topraktan Arnavutköy geliyor! Yeni proje!

Fuzul Holding’in en genç iştirakleri arasında yer alan Fuzul Topraktan'ın yeni projesi Arnavutköy 27 Nisan'da görücüye çıkıyor. Lansman fırsatları sunulan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alacak.

Hillside Koru'da lansman dönemine özel yüzde 10 indirim! Teslimler Ekim 2025'te!

Propakt Group imzası ile hayata geçirilen Hillside Koru projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje! 

Yeşilyaka Su projesinin son etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuldu. Peki Yeşilyaka Su projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı. Söz konusu projede, 59 ve 89 metrekarelere sahip 168 bungalov yer alıyor.

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru'daki toplam geliri 1.3 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru'daki toplam geliri 1.3 milyar TL'ye yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Yeşilyaka Su projesinin sosyal tesisi açıldı!

Yeşilyaka Su projesinin geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Bahar Şenliği’nde yeni sosyal tesisinin açılışı yapıldı. 

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.

Yeşilyaka Koru lansman Haberi

Yeşilyaka Koru lansman

50 yıla varan köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması MESA ve NUROL, yemyeşil doğasıyla 320 bin metrekarelik bir alana sahip Yeşilyaka projesi için yeniden bir araya geldi. Yeşilyaka; doğanın kalbinde müstakil bahçeli villaları ile özlenen huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor. 56 villanın bulunduğu “Yeşilyaka Koru” olarak adlandırılan ilk bölüm satışa çıktı.



MESA ve NUROL, yaklaşık 50 yıldır sadece yeni yaşam alanları değil, en değerli hatıraları biriktirmek için yeni yuvalar yaratmaya devam ediyor. Yeşilyaka, hem doğanın hem de yaşamın tam ortasında. Sevdiklerinin mutluluğu için durmaksızın çalışanlara özlemini duydukları konfor ve eve dönüş keyfini doyasıya yaşayabilecekleri bir yaşam vaat ediyor. Korusu, 180 bin metrekarelik peyzaj alanı, gölet manzarası ve çeşitli sosyal imkanlarıyla Yeşilyaka, en özel anılara ev sahipliği...