16 / 05 / 2024

Yılın Başarılı İş İnsanları Ödülleri

Yılın Başarılı İş İnsanları Ödülleri

Ankara merkezli ekonomi dergisi Ekosanayi’nin ‘’Yılın Başarılı İş İnsanları Ödülleri’’, JW Marriot Otel’de düzenlenen görkemli törenle sahiplerine verildi.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Kentsel dönüşümün başarısı okur yazarlıkta gizli! Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmamalı!

Geçen yıl yaşanan 6 Şubat depremlerinin yıkıcı sonuçları deprem bilincini biraz daha yüksek bir seviyeye taşıdı ve kentsel dönüşümü gündemin ana konusu haline getirdi.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Arçelik'ten "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Birlikte Nice Başarılara" kampanyası

Arçelik Cumhuriyetimizin 100. yılına özel ürünlerde kampanya başlattı. 100. Yıl Kampanyası 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İşte kampanyanın detayları...

Tarlasına traktör alacak çiftçiler hemen bakın! Başak Traktör fiyatları peş peşe duyurdu! 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye’yi Avrupa’da üstün başarı ile temsil eden Başak Traktör, çiftçilerin merak ettiği traktör fiyatlarını peş peşe duyurdu! 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Sıfırdan en tepeye yükselen Andrew Carnegie başarılı olmanın 7 sırrını verdi!

Fakir bir ailenin çocuğu olan ve daha sonrasında adım adım zirveye tırmanan Andrew Carnegie, başarılı olmanın 7 sırrını paylaştı. İşte Andrew Carnegie'den başarının 7 sırrı...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Rusya’nın gaz ambargosu üzerine AB yüzünü başka yöne çevirdi! İki ülkeyle anlaşma

Savaş nedeniyle AB ile Rusya arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Rusya’nın Avrupa’ya uygulamakla tehdit ettiği gaz ambargosunun ardından AB yüzünü başka yöne çevirdi. İsrail’le doğal gaz anlaşması yapacağını duyuran AB Komisyonu Başkanı Von Der Leyen, gazın Mısır üzerinden sağlanacağını söyledi.

Alman otomotiv üreticisi Opel'den tarihi başarı! 160 yıl oldu

Dünyanın en köklü otomobil markalarından olan Opel, bu yıl 160. yılını kutluyor. Opel’in başarı hikayesi, Ağustos 1862'nin sonunda başladı. Adam Opel, ilk dikiş makinesini Rüsselsheim'da üreterek Opel şirketinin temelini attı.

Kapalıçarşı'nın restorasyonu 2022 yılının yazında tamamlanacak!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş yaptığı açıklamada Kapalıçarşı'daki restorasyon çalışmalarının 2022 yılının yazında bitirilmesinin planlandığını belirtti.

Yılın en başarılı konut sektörü temsilcileri!

Fortune Türkiye'nin "Yılın İş insanları” 2020 listesi konut sektöründe isimler yer aldı. İşte ekonomiye katma değer yaratan ve başarılı işlere imza atan konut sektörü temsilcileri...

Yılın Başarılı İş İnsanları Ödülleri Haberi

Yılın Başarılı İş İnsanları Ödülleri


Ekosanayi Dergisi okuyucularının internet üzerinden yaptıkları oylama sonucu, yılın devlet adamı ödülüne ikinci kez Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım layık görüldü. 


Bünyesinde bulundurdukları Safi Katı Yakıt, Safi Gayrimenkul, Safi Denizcilik ve Safi Şeker şirketlerindeki başarılarından ve ülke ekonomisine katkılarından dolayı Safi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Sinan Safi;  okuyuculardan en yüksek oy alan isim oldu ve “Yılın Armatörü” seçildi.


Ekosanayi Dergisi okuyucularından en yüksek oyu alan Atakan Sinan Safi yaptığı konuşmada, Ekosanayi imtiyaz sahibi Nuray Başar’a ve Ekosanayi Dergisi okuyucularına teşekkürlerini dile getirdi. 


İş, siyaset ve sanat dünyasını bir araya getiren gece, renkli olaylara da sahne oldu. Ekosanayi Dergisi’nin yılın sanatçı ödülüne Faik Öztürk ile birlikte layık görülen ünlü ses sanatçısı Safiye Soyman’a doğum günü olmasından dolayı sürpriz yapıldı. Öztürk ve Soyman plaketlerini...