05 / 07 / 2024

Yoğuşmalı kazanların faydaları nelerdir

Yoğuşmalı kazanların faydaları nelerdir

Termo Teknik Merkezi Isıtma Sistemleri Müdürü Hasan Akça, merkezi sistemlerde yüzde 20’ye varan verimlilik sağlayan ve bireysel ısıtmanın yerini alma yolunda ilerleyen yoğuşmalı kazan sistemlerini veTermo Teknik’in EVOMAX çözümünü anlattı.

Dries Mertens Maçka'da oturduğu evi satın almak istedi! Dairenin dudak uçuklatan fiyatını duyunca vazgeçti! 

Galatasaraylı futbolcu Dries Mertens, İstanbul Maçka'da oturduğu daireyi satın almak istedi fakat evin dudak uçuklatan fiyatını duyunca almaktan vazgeçti. 

Depremde 150 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi yakalama kararına rağmen mal varlığını sattı!

6 Şubat depremlerinde 150 kişinin öldüğü Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu’nun yurt dışı yasağı ve yakalama kararı olmasına karşın mal varlığını sattığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? Murat Kurum açıkladı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili o açıklamaları...

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

İstanbul Havalimanı günlük 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın, 21-27 Ağustos haftasında, günlük ortalama 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri olduğunu açıkladı.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

Seçime sayılı günler kala dolar kurundaki son durum merak ediliyor. Dolar seçimden sonra ne olur, yükselir mi düşer mi? sorusu yatırımcıların odağında. Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor. Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin!

Migros'tan Samsung Galaxy A32'ye indirim! Son dakika havalara uçuran çılgın indirim! Sakın bu fırsatı kaçırmayın!

Migros, şimdi Samsung'un en sevilen üyelerinden biri olan Samsung Galaxy A32 modeline indirim uyguluyor. Samsung Galaxy A32'ye Migros'tan havalara uçuran çılgın indirim! Sakın bu fırsatı kaçırmayın!..İşte bütün ayrıntılar...

64 MP kameralı Samsung Galaxy A53'e Migros'tan havalara uçuran çılgın indirim! Sakın bu fırsatı kaçırmayın!

Türkiye'deki en büyük süpermarket zincirlerinden biri olan Migros, şimdi Samsung'un en sevilen üyelerinden biri olan Samsung Galaxy A53 modeline indirim uyguluyor. Samsung Galaxy A53'e Migros'tan havalara uçuran çılgın indirim! Sakın bu fırsatı kaçırmayın!..İşte bütün ayrıntılar...

Yoğuşmalı kazanların faydaları nelerdir Haberi

Yoğuşmalı kazanların faydaları nelerdir

Yüksek yakıt faturası ödeyip ısınamama, kış aylarının en önemli sorunlarından bir tanesi. Termo Teknik Merkezi Isıtma Sistemleri Müdürü Hasan Akça, merkezi sistemlerde yüzde 20’ye varan verimlilik sağlayan ve bireysel ısıtmanın yerini alma yolunda ilerleyen yoğuşmalı kazan sistemlerini veTermo Teknik’in EVOMAX çözümünü anlattı.


Kışın kendini göstermesi ile birlikte hesaplı ve sorunsuz ısınma problemi bir kez daha gündeme geldi. Katlanarak yükselen yakıt masraflarına karşılık, yeterli ısıtılamayan konutlar ve işyerleri enerjiyi verimli kullanmanın önemini bir kez daha ortaya çıkardı.

Oysa, daha az harcayarak, daha iyi ısınmak mümkün. Bu sonucu sağlamanın en önemli yollarından birisi ısıtmanın ana kaynağı olan kombi ve kazanların yüksek kalitede olması  ve verimli çalışması.

Günümüzde ısı sistemleri üreticileri daha az yakıt ile yüksek ısıtma sağlayan, çevreye daha az zarar veren yoğuşmalı kombi...