04 / 05 / 2024

Yücel Barakazi kentsel dönüşüm

Yücel Barakazi kentsel dönüşüm

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi , Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde TOKİ'nin şart olmadığını söyledi. Barakazi 15 aylık dönemini gazetecilere anlattı.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yücel tarafından kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Yücel tarafından kuruldu.

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşümde anahtar teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi dahilinde hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. 

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları 2021!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları ve proje detayları...

Yücel Barakazi kentsel dönüşüm Haberi

Yücel Barakazi kentsel dönüşüm

Önceki gün teravih namazından sonra Şahin Künefe'de yapılan toplantıya Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ali Yıldırım ve basın temsilcileri katıldı. 


Şehrin sorunları ve yapılacak projeler  hakkında görüş alışverişlerinin yapıldığı toplantıda, Başkan Barakazi'nin 15 aylık çalışmaları anlatan bilgiler paylaşıldı. 

Başkan ile devam eden projeler ve gelecek çalışmalar hakkında uzun uzadıya karşılıklı konuşuldu. 

Başkan şu bilgileri verdi: Yeni terminal binasının kısa süre sonra biteceğini, Shell petrol olarak tanımlanan, şehrin Elazığ girişine, bir köprünün yapılacağını söyledi. 

Yol ve kaldırım işgalleri için Ramazan ayında şehrin başka bir havaya girdiğini ve bu manevi atmosferi bozmamak için Ramazan boyunca kimseye müdahale etmeyeceklerini ancak esnafında bunu suistimal etmemesini istedi. 


PTT kavşağından başlayıp Tugay kavşağına ve diş hastanesinden birinci nizamiye paraleline kadar olan ki bu 35 dönümlük...