10 / 05 / 2024

Yükseliş Koleji usulsüz genişliyor

Yükseliş Koleji usulsüz genişliyor

Ziyapaşa Mahallesi'ndeki yol gaspına göz yuman Seyhan Belediyesi, Yükseliş Koleji'nin yaptığı tadilat çalışmalarını da izlemekle yetiniyor.

Konut fiyatlarındaki yükseliş hızı düşerken, maliyetler artıyor. Ev fiyatları ne olacak? 

Ev almayı planlayanlar konutlardaki fiyat hareketlerini yakından takip ediyor. TÜİK’in açıkladığı rakamlara göre konut fiyatlarındaki yükseliş hızı düşerken, maliyetlerdeki artış hızlandı. Peki bundan sonra konut fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı?

İzmir'de bir konut sitesi ayaklandı! Yönetime 16 milyon TL'lik 'usulsüz ihale' suçlaması!

İzmir Karşıyaka'da  604 daireli konut sitesinde yaşayanlar 16 milyon liralık 'usulsüz ihale' için site yönetime tepki göstererek yürüyüş gerçekleştirdi.

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

İbraz edilen karşılıksız çek adedi ekim ayında yükseliş gösterdi

Takasbank Çek Takas Sistemine göre ibraz edilip karşılıksız kalan çek sayısı ekim ayında hızlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Buna göre karşılıksız çek tutarı bir önceki ayda 2,66 milyar Türk Lirası'ndan 6,03 milyar Türk Lirası'na çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Arabulucudan kiracı ve ev sahibi arasındaki zam anlaşmazlığına ‘yüzde 71 zam’ çözümü! 

Kira zamlarındaki yükselişi yüzde 25 ile sınırlayan düzenleme sürerken, arabulucuda bir anlaşmazlık daha çözüldü. Konut sahibinin 1.750 TL'lik kirayı 8-9 bin TL'ye yükseltmek istemesi üzerine, taraflar arabulucuda yüzde 71'lik zamda anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

Avrupa'da elektrikli otomobil satışlarında yükseliş hız kesmiyor!

Avrupa'da araç tescilleri Haziran ayında yüzde 19 oranında arttı. Araç satışlarında yükseliş serisi 11. aya ulaşırken, elektrikli otomobil satışları sadece Almanya’da yüzde 64 oranında artış gösterdi.

Kredi oranlarında sert yükseliş kapıda!

Merkez Bankası'nın Perşembe günü açıklayacağı politika faizi öncesinde ihtiyaç kredisi faiz oranları yükselişine hız vererek 20 yılın zirvesine yükseltildi. Taşıt kredisi ve konut kredisi oranları da yükseliyor. Oranların TCMB'nin kararı sonrasında bir kez daha değişmesi beklenmekte.

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Borsa İstanbul'da yükseliş tam gaz: BIST 100 Endeksi'nde ve hisselerde son durum ne? Yatırımcılar dikkat!

Borsa İstanbul'da yükseliş tüm hızıyla sürüyor. 25 Mayıs’tan bu yana yaşanan yükseliş yüzde 25’i resmen geçti. Peki BIST 100 Endeksi'nde ve hisselerde son durum ne?

İkinci el araba fiyatları uçuşa geçti; Peki bu yükseliş ne kadar daha sürecek? İkinci el araba fiyatları düşecek mi?

Döviz kurundaki yükseliş hızının yavaşlamasıyla ikinci el otomobiller de altın, dolar, euro gibi bir yatırım aracı oldu.

Borsada yükseliş kalıcı olacak mı? Endeks nasıl bir seyir izleyecek? İşte tahminler

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugün yüzde 1,17 oranında değer kazanarak günü 5 bin 8 puandan kapattı. Dünkü kapanışa göre hız kesen borsada önümüzdeki dönemde yükselişin kalıcı olup olmayacağı merak ediliyor.

Altın Kahini altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı yapın

Altın Kahini İslam Memiş, altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı şimdiden yapın.

Yükseliş Koleji usulsüz genişliyor Haberi

Yükseliş Koleji usulsüz genişliyor

Adana'nın kanayan imar yaralarından Ziyapaşa Mahallesi Baraj Caddesi üzerindeki 14 bin 690 metrekarelik alanda yasa tanımazlığın arkası kesilmiyor.İmarda kamuya ait olan yolu işgal eden Yükseliş Koleji, şimdi de tadilat çalışmasına başladı. Bir bina yıkıldı, iki işyeri de birleştirilerek okula dahil edildi. Bunlara anında müdahale etmesi gereken Seyhan Belediyesi ise sadece seyretti. Kamuoyu, Seyhan Belediyesi'nin 2 soruya yanıt vermesini bekliyor. 1-Tadilat ruhsatı verildiyse bu neye dayanarak verildi? 2- Verilmediyse tadilat çalışmalarına neden müdahale edilmedi? 


KANAYAN YARA 

SABAH Güney'in Adana'nın göbeğinde yaşanan imar sorununun çözüme kavuşturulması ve kamuya ait üç ayrı yolun gaspına son verilmesi için ısrarla üzerinde durduğu imar meselesine, ilk neşter 1999 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından vuruldu. Seyhan Belediye Encümeni, o tarihte yaptığı düzenlemeyle Ziyapaşa Mahallesi'ne bir çocuk parkı kazandırırken, 2...