29 / 04 / 2024

yüreğir icradan satılık arsa

yüreğir icradan satılık arsa

Adana 12. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Yüreğir ilçesi, İncirlik Mahallesi, 238 ada 1 parsel ve 239 ada 1 parselde yer alan arsa ve müştemilatını toplam 9 milyon 86 bin 356‬ TL'ye icradan satıyor...

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

İstanbul'da 2.4 milyon TL'ye icradan satılık taksi plakası! 

İstanbul'da 34 TFC 73 numaralı ticari taksi plakası 2 milyon 386 bin TL'ye icradan satılıyor...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

Adana Yüreğir'de 92.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Adana 1. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Seyhan Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 92 milyon 299 bin 811 TL'ye icradan satıyor...

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Adana Yüreğir'deki atıl araziler ne olacak?

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yanındaki büyük boş arazi güvenlik ve pislik tehdidi oluşturuyor. Peki bu arazi ne olacak?

yüreğir icradan satılık arsa Haberi

yüreğir icradan satılık arsa

Adana 12. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Adana ili, Yüreğir ilçesi, İncirlik Mahallesi, 238 ada 1 parsel ve 239 ada 1 parselde yer alan arsa ve müştemilatı toplam 9 milyon 86 bin 356‬ TL'ye icradan satışa çıkarıldı. İcra ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

İlan metni:
T.C. ADANA 12. İCRA DAİRESİ
2018/11287 ESAS
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Adana İl, Yüreğir İlçe, 238 Ada, 1 Parsel, İNCİRLİK Mahalle/Köy, Adana İli, Yüreğir İlçesi, İncirlik Mah., 238 Ada, 1 nolu parsel 3588,53.m2 alanlı ARSA olup, İncirlik Cumhuriyet Mah. Çimento Bul. No:19A Yüreğir/Adana adresinde, Adana Çimento Fabrikası Yolu Güzergahında (Üçok Damgalı Höyüğü Yoluna cepheli) D-400 Karayolunun 450.mt...