29 / 04 / 2024

Yusuf Koç Özgeçmiş

Yusuf Koç Özgeçmiş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yusuf Koç, bu görevine 16 Ağustos 2013 tarihinde getirildi. Koç daha önce İstanbul Şehircilik Atölyesi (İŞAT) Müdürlüğü ve Boğaziçi İmar Müdür Yardımcılığı yaptı.

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Giraudlar'ın çiftliği askıya çıktı! İzmir'e Koç Üniversitesi mi geliyor?

Kamuoyunda Giraudlar'ın çiftliği olarak bilinen ve sahipleri arasında Koç Holding’in de bulunduğu 28 hektarlık yeşil alan statüsü, "Yüksek Öğrenim Alanı" ve Kentsel Gelişme Alanı" olarak değiştiren imar planı askıya çıktı.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı!

Son zamanlarda artan fiyatlar vatandaşların gündeminden düşmüyor. Okulların açılması ile birlikte gözler şimdi de özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine çevrildi. Peki özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin konu ile ilgili açıklamalarda bul

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafında yakından takip edilirken ''Euro yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu araştırılıyor. Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

Dolarda fren patladı! Doların kaç liraya kadar yükseleceği açıklandı! Bu rakamı görenler dövizciye koşacak!

23,46 TL seviyesine kadar yükselen dolar 23,20 TL seviyesinde sabitlendi. Dolarda resmen fren patladı. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Doların kaç liraya kadar yükseleceği açıklandı. Bu rakamı görenler dövizciye koşacak. Son dakika dolar gelişmesi...

Dolar 11 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Son nokta! Bu rakamı gören dövizciye koşacak!

Dolar yükselecek mi? Dolar ne olur? soruları yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, herkesin merak ettiği doların 11 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Son nokta! Bu rakamı gören dövizciye koşacak!

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Euronun yönü  kesinleşti! Euro almak isteyenler koşun bakın!

Amerika Merkez Bankası piyasaların heyecanla beklediği faiz kararı dün açıklandı. Karar sonrasında dolar düşüşe geçerken euro değer kazandı. Peki euro ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi? Euro ne kadar olacak? Euro almak isteyenler koşun bakın!

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Emekli olmadan kıdem tazminatı alınabilir mi? İşte merak edilen o yanıt

2023'te ocak-haziran sürecinde kıdem tazminatı tavanı 19 bin 982,83 TL oldu. Yaş dışındaki emeklilik koşullarını yerine getirerek kıdem tazminatı alınabilir mi? İşte yanıtı...

Altın fiyatları yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Gram altında yeni rekor! Koşun hemen

Yılın son günlerinde altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Dün ons altın 1.833 dolara kadar yükselirken gram altın 1.100 TL seviyesini geçti. Peki altın fiyatları yükselecek mi? İşte net yanıt! Tüm bildiklerinizi unutun! Gram altında yeni rekor rakam! Koşun hemen...

Yusuf Koç Özgeçmiş Haberi

Yusuf Koç Özgeçmiş

Yusuf Koç kimdir? 


Yusuf Koç, 1955 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. 1977 yılında Sakarya Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. 


1983 yılına kadar serbest mühendislik hizmetlerinde bulunduktan sonra 1983 yılında İstanbul Belediyesi Güngören Şube Müdürlüğü’nde teknik eleman olarak göreve başladı. 1984-1992 yılları arasında Bakırköy Belediyesi İmar Planlama Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nde raportör olarak çalıştı. 


1992-1994 yılları arasında Güngören Belediyesi’nde İmar ve Planlama Müdürü olarak görev yaptı. 2003-2004 yılları arasında yine aynı belediyede Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü ve 2004-2006 yılları arasında İmar ve Planlama Müdürü olarak görev yaptı. 


04/06/2007 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bina İnceleme ve Güçlendirme Müdürü görevine atandı ve bu görevine 2009 yılı Mart ayına kadar devam etti.  2009 yılı Mart ayı ile 2012 yılı...