21 / 05 / 2024

Yuvam Akarca sakinleri

Yuvam Akarca sakinleri

Yuvam Akarca sakinlerinin itfaiye ekiplerine adeta isyan ettiği yangın konut alanına 200 metre mesafeye kadar yaklaştı. Yangının piknik yapan mahalleli yüzünden çıktığı iddia ediliyor...

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

Kuşadası'ndaki lüks sitenin sakinleri ‘istinat’ kabusu yaşıyor! Ölümden döndüler!

Hafta sonu etkili olan fırtına ve sağanak yağış sebebiyle içerisinde lüks villaların bulunduğu sitenin istinat duvarı yıkıldı. Herhangi bir sonuç alamadıklarını dile getiren site sakinleri, en kısa sürede önlem alınmazsa üst sokaktaki binaların da aşağı doğru kaymasından korktuklarını söyledi.

Komşularını çileden çıkarttı! Bina sakinleri çareyi evlerini satmakta buldu

İstanbul Güngören'de 5 katlı binanın 4. katında iki kardeş evlerinin her odasına kurdukları ses düzenekleri ile komşularını çileden çıkarttı. Bina sakinleri ise çareyi evlerini satmakta buldu. İşte filmleri aratmayan o olay...

Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinleri seslerini duyurabilmek için Meclis'e gitti! Rantsal dönüşüm istemiyoruz!

İstanbul, Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinleri, mahallelerindeki kentsel dönüşümle ilgili olarak, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) giderek isteklerini siyasilere aktardı.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Elazığ’da konut sakinleri yetkililere seslendi: Tehlikedeyiz!

Elazığ'da İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut Sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Huzurlu Yuvam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzurlu Yuvam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Hatamı ve Mahboobeh Ranjbar ortaklığında kuruldu.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk adımı olarak hayata geçirilecek olan Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı.

İş Bankası'ndan Yuvam hesabı olanlara dev kampanya! Tam 1.000 USD verilecek!

İş Bankası ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen kampanya, YUVAM Hesabı açan müşterilere büyük avantajlar sunuyor.

Evim Yuvam Olsun Kampanyası'nın detayları netleşti!

Hayırsever vatandaşların güvenilir bir uygulama ile evlerini bedelsiz veya indirimli bir bedelle kiralayarak ihtiyaç sahiplerine sunabilecekleri Evim Yuvam Olsun uygulamasında detaylar netleşti

Binanızın sağlamlığından ne kadar eminsiniz? Apartman sakinleri toplanıp hemen bu testi yaptırın!

Deprem gerçeği herkesin hayatında. Peki bu gerçeğe karşı neler yapıyorsunuz? Apartman sakinleri hemen bu testi yaptırmalı! İşte detaylar!

Yuvam Akarca sakinleri Haberi

Yuvam Akarca sakinleri

İzmit Alikahya Fatih Mahallesi ile Yuvam Akarca Konutları arasında bulunan ve 'Kötü Meşelik Alan' olarak tabir edilen bölgede önceki gün yangın çıktı. Yangını söndürmek için itfaiye ekiplerinin yanı sıra orman işletme müdürlüğü ve çevrede oturan vatandaşlar da seferber oldu. 

İstanbul ve Sakarya'dan gelen helikopterle de havadan takviye yapılarak söndürülmeye çalışılan yangın 2,5 saatte kontrol altına alındı. 



Çıkan yangına Kocaeli Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait toplam 4 araç ve 22 orman işçisi; Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından ise 7 yangın söndürme aracı ve arasöz ile 40 kadar itfaiyeci müdahalede bulundu. 


Yuvam Akarca sakinlerinin itfaiye ekiplerine adeta isyan ettiği yangının konut alanına 200 metre mesafeye kadar yaklaştığı ve itfaiyenin kasıtlı olarak yangına geç müdahale ettiği iddia edildi. Öte yandan alanın 15 kadar ortağı olduğu, ayrıca...