30 / 04 / 2024

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor. Seha Yapı'nın projesi Zermeram Evleri Konya projesinde peşin alımlara yüzde 20 indirim yapılıyor...

Vakıf arazilerindeki astronomik kira bedelleri vatandaşları evlerinden edecek! Yüzde 1.000 artış!

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Meclis'te vakıf arazilerindeki astronomik kira bedelleri ile ilgili konuştu ve rakamları paylaştı. İşte Çakırözer'in o açıklaması...

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

Koza Altın, yeni cevher madeni açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketleri arasında yer alan Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir cevher madeni açmak için resmi başvuruyu yaptı. 

Koza Altın, yeni altın ocağı açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için resmi başvuruyu yaptı. 5 yıllık süreçte 355 bin ton cevher çıkarılması hedefleniyor. 

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları Haberi

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları


300 bin metrekare alanda yükselen Zermeram projesi üç etaptan meydana geliyor. İlk etabı satışa çıkarılan Zermeram projesinin birinci etabında 353 daire yer alıyor.


Seha Yapı'nın Zermeram projesi Konya Meram'a bağlı Kozağaç Mahallesi'nde inşa ediliyor. Kozağaç Zermeram Evleri projesinde 2+1'lerden, 6,5+1'lere kadar konut tipleri bulunuyor.



Zer Meram Kozağaç ev fiyatları!


Zer Meram Kozağaç ev fiyatları 295 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Zermeram Evleri projesinde villa fiyatları 1 milyon 692 bin liradan başlayarak değişiyor.


Kozağaç Zermeram Evleri projesinde peşin ödemelere yüzde 20 indirim yapılıyor. Zermeram Evleri Kozağaç projesinde birinci etap 2019 yılında teslim ediliyor.


Konya Zermeram Evleri projesi 35 villa, 9 yalı, 14 bahçe dubleksi ve 1.077 daireden meydana geliyor. Zermeram Evleri projesinde 48 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor. Zermeram Evleri'nde daire alanları 120 ile...