29 / 04 / 2024

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri, konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu ile Selenium Ataköy projesinde işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği açıkladı! Halk ucuz ete ulaşamıyor...

Et fiyatlarında yaşanan yükselişe karşı bir uyarı da üretici birliğinden yapıldı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, ithalatı sınırlı sayıdaki büyük işletmelerin yaptığını kaydederek iç piyasada et fiyatlarının düşmediğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

Migros'ta kırmızı ete yüzde 10 indirim! Migros'ta kuzu incik, kuzu pirzola ve kuzu fileto fiyatı ne kadar?

Migros 70. Yılına özel indirimlerine devam ediyor. Bu kapsamda 12 adet kırmızı et çeşidi yüzde 10 indirimle satışa çıkarıldı. İşte Migros'ta indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Kırmızı et fiyatları uçtu! Serbest piyasadaki fiyatlara kasaplar bile isyan etti! 

Kırmızı et fiyatları aldı başını gitti. Vatandaş eti yüksek fiyattan almakta zorluk yaşarken kasaplar bile yüksek fiyatlara isyan etti. Kırmızı et fiyatlarına 1 yılda neredeyse yüzde 100 zam geldi.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Demiröz Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demiröz Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkeziz Bahçelievler'de yapıldı.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Kırmızı et zamlarından dönerciler de etkilendi!

Kırmızı et tüketiminin zamların ardından hızlı şekilde düşmesi ilgili sektörleri de olumsuz yönde etkiliyor. Tavuk dönerin piyasadaki ağırlığı yüzde 60’a kadar yükseldi.

Migros'ta kırmızı et ürünleri yüzde 10 indirim! Kuzu ve dana et fiyatları dip yaptı!

Migros Market kırmızı et ürünlerine yüzde 10 indirim yaptı. Söz konusu kampanyaya 71 adet ürün dahil edildi. İşte indirimli et ürünleri ve fiyat listesi...

Özsöz Group Emlak Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Özsöz Group Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kıfah Alhac Kaddur tarafından kuruldu.

Migros'ta kırmızı et ürünlerine yüzde 15 indirim! 

Migros market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Migros'ta 31 adet kırmızı et ürünü yüzde 15 indirime girdi. İşte detaylar...

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri Haberi

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri

Kendi kalite standartlarını yaratarak bir markaya dönüşen “Selenium Projesi”ni Ataköy’e taşıyarak, İstanbul’un en gözde lokasyonlarından birinde yepyeni bir yaşam deneyimi sunan Aşçıoğlu Grubu, Zöet ile işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

SELENIUM MÜŞTERİLERİNE ÖZEL ÜRÜNLER

Zöet’in Selenium Ataköy müşterilerine özel ilk fırsatı hazırladığı özel ürün gruplarında indirim fırsatları olacak. Selenium Ataköy konut sahipleri, yapılan işbirliği kapsamında satış sonrası süreçte daire içi dekorasyonlarında ve akıllı ev sistemlerinde, sponsora Life Style, Concert Hall ve Hollywood adlı 3 özel paketteki ürün liste fiyatı üzerinden yüzde 25 indirim imkanından faydalanacak. Zöet aynı zamanda her bir rezidans için müşterilere özel paket ve otomasyon dahil sistem dizayn desteği verecek.

Projenin anlaşmalı kuruluşu olan Zöet, Selenium Ataköy Projesi Sosyal Tesisi’nde...