20 / 07 / 2024

Zühtü Eşiyok

Zühtü Eşiyok

İMM Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ulus Şubesi 4 Mart 2015'te, 250 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta, Zühtü Eşiyok, Altemur Yalçınalp Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! 2 yılda milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2025 sene sonuna kadar 22 set daha yollarda olacak ve 2 sene içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak. 2030 senesine kadar ise toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkmış olacak” diye konuştu.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Migros'ta kırmızı ete yüzde 10 indirim! Migros'ta kuzu incik, kuzu pirzola ve kuzu fileto fiyatı ne kadar?

Migros 70. Yılına özel indirimlerine devam ediyor. Bu kapsamda 12 adet kırmızı et çeşidi yüzde 10 indirimle satışa çıkarıldı. İşte Migros'ta indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Kırmızı mercimeğe şoke eden zam! Bir ayda yüzde 33 zamlandı!

TÜİK verilerine göre ilk yedi ayda mercimek ihracat miktarı 232.1 bin ton olarak gerçekleşirken, ihracat değeri ise 230.4 milyon dolara çıktı. 2 senedir kilogramı 15 liradan işlem gören kabuklu kırmızı mercimeğin fiyatı ise son bir ayda yüzde 33,3 oranında arttı.

Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'da!

İstanbul'un günden güne büyümesiyle konut sorunları artmaya devam ediyor. Konut stokunun yetersiz kalması ve kira fiyatlarının artmasıyla İstanbullu yatırımcı gözünü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'ya çevirdi. 

Birikmiş paranız olabilir! e-Devlet'ten kontrol etmeyi unutmayın

Bireysel Emeklilik Sistemi kademeli olarak iş yerlerinde zorunlu kılındı. Her ay maaşınızdan kesilen bir miktar para adınıza hesaba aktarılıyor. Ancak kimi vatandaş söz konusu parayı unutabiliyor. İşte o paranın var olup olmadığını e-Devlet'ten kontrol edebilirsiniz.

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin'e yatırmayın!'

Geçmiş dönemlerde söyledikleri ile kripto para birimleri üzerinde oldukça etkili bir isim olan Elon Musk’tan yatırımcılara Dogecoin’e konusunda uyarı geldi. Musk, The Wall Street Journal’ın CEO Konseyi Zirvesi’nde konuşarak yatırımcılara, “Dogecoin üzerinden bahse girmeyin!” dedi.

Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Zühtü Topbaş Kimdir?

Ömer Zühtü Topbaş kimdir Ömer Zühtü Topbaş’ın mesleği nedir? Ömer Zühtü Topbaş eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Migros'ta kırmızı et çeşitlerine yüzde 10 indirim! Dana ve kuzu etinde kampanya fırsatı!

Migros market kırmızı et ürünlerine indirim yaptığını açıkladı. Peki, Migros'ta kırmızı et çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Altının gözü Fed'e çevrildi! Altın fiyatları ne olacak?

Altın fiyatları Fed faiz toplantısı öncesi 2 bin doların altında işlem görüyor. Fedin bugünkü faşz kararı sonrasında altı fiyatları ne olacak?

İŞKUR tam 4321 kişi temizlik personel alımı yapacak! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli

İş arayanların dikkatine siz de aradığınız işe çok yaklaşmış olabilirsiniz.  Her yıl binlerce kişiyi hayallerindeki işe yerleştiren İŞKUR en az ilkokul mezunu 4.321 kişilik personel alımı yapacağını açıkladı. Peki bu alım nasıl gerçekleşecek?

Zühtü Eşiyok Haberi

Zühtü Eşiyok

İMM Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ulus Şubesi 250 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te, Zühtü Eşiyok, Altemur Yalçınalp Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


İMM Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri 


İMM Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Akmerkez Residence...