17 / 05 / 2024

Hamileyken tamamlayıcı sağlık sigortası yapılabilir mi?

Hamileyken tamamlayıcı sağlık sigortası yapılabilir mi?

Hamilelik ve doğum özenli takip gerektiren bir süreç. Hamilelik sürecinden itibaren yapılan düzenli doktor kontrolü tahlil ve tetkiklerle hem anne hem de bebek için büyük önem taşıyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası hamilelik, doğum ve yenidoğan takibini kapsıyor mu?



HAMİLELİK SIRASINDA SİGORTA YAPTIRILABİLİR Mİ?

Eğer çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız, henüz hamilelik gerçekleşmeden sigortanızı yaptırmanızda fayda var. Hamilelik ve doğumu içeren teminat türleri, poliçeyi imzalarken ekletebilirsiniz. Pek çok sigorta şirketi, hamilelik gerçekleştikten sonra sigorta yapmasa da, hamilelik ve doğum teminatının dahil olup olmadığını sorabilirsiniz. Bazı şirketler, hamilelik ve doğumu kapsayan teminat verse de, bunun için 9-12 aylık bekleme süresi koyup, bunun ardından sigortanızı başlatıyor.

Hamileyken tamamlayıcı sağlık sigortası yapılabilir mi?

BEKLEME SÜRESİ OLMAYAN DOĞUM VE HAMİLELİK SİGORTASI

Bekleme süresinin bulunduğu hamilelik ve doğum sigortasının yanında, sigorta şirketine göre değişiklik göstermek koşuluyla, Bekleme Süresiz  Hamilelik ve Doğum Teminatı”  da yapılabiliyor. Bu tür ürünlerde, anne adayının gebe olup olmadığının anlaşılması için beklemek gerekmiyor. Eğer bir sigorta poliçeniz varsa ve hamilelik teminatını buna ekletmek istiyorsanız ya bekleme süresi olan bir sigorta ya da hamilelik gerçekleştiyse ek doğum paketi alabilirsiniz.

Altın kahini İslam Memiş’ten son dakika! “Zengin olmak isteyen asıl onu alsın! Dillere destan olacak

Bitcoin’den aylar sonra ilk!  Kasımdan bu yana ilk kez 20 bin dolar eşiğini aştı.

Oyun maratonuna hazırlananlar, kaçırmayın! Steam’de bu oyunlar dev indirimde! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

LG’nin 8 programlı bulaşık makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön