08 / 05 / 2024

İslam Memiş, 'Altın mı Dolar mı?' sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı! "Dünyanın yeni gözdesi bu"

İslam Memiş, 'Altın mı Dolar mı?' sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı!

İslam Memiş yatırımcıların yeni gözdesini açıkladı: Dünya bunu konuşacak!



ALTIN MI? DOLAR MI?

Altın düşerken, dolar/TL kuru 19,30’u görerek yeni rekorunu kırdı. Şimdi ise parasını değerlendirmek isteyen yatırımcıların aklında şu soru var: Hangi yatırım aracı daha çok kazandırır? Altın ve döviz piyasalarındaki hareketlilik sonrasında Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten ters köşe yaptıracak bir tavsiye geldi. ‘Altın mı, dolar mı’ tercihi yapacak yatırımcıya seslenen uzman isim ‘dünyanın yeni gözdesi’ diyerek ilk kez açıkladı.

‘DÜNYA KOBALTI KONUŞACAK’

İslam Memiş, Altın mı Dolar mı? sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı! "Dünyanın yeni gözdesi bu"

Twitter hesabından paylaşımda bulunan İslam Memiş, ‘Sizi bir yatırım aracı ile tanıştıracağım. Sözüm vardı. Deprem felaketi dolayısıyla erken açıklamak istedim. Dünyanın yeni gözdesi KOBALT (Co) olacak. Milletim bu fırsatı değerlendirmeli. 82 bin idi, 35.395’ten kapanış yaptı. 2023-2024’te dünya bunu konuşacak’ ifadelerini kullandı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Şubat 2023 tarihinde saat 20.26'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,84 Türk Lirası, Euro 20,11 Türk Lirası, altının gramı ise bin 113 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş'ten 15 Şubat için gram altın uyarısı!

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'

SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön