10 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten son dakika durum değerlendirmesi! En çok kazandıranı açıkladı!

İslam Memiş'ten son dakika durum değerlendirmesi! En çok kazandıranı açıkladı!

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dakika durum değerlendirmesi yaptı.



2021 yılının son dönemlerinden bu yana ekonomi piyasalarına ilişkin yaptığı değerlendirmeler ve tahminler ile vatandaşlar tarafından yakından takip edilen isimlerin başında gelen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde TGRT Haber’e katıldı. Vatandaşları şaşırtan açıklamalarda bulunan Uzman Memiş, ileri vadeli tahminlerini de açıkladı.

Fed, Bej Kitap’ta ekonomik görünümdeki karamsarlığa vurgu yaptı!FED FAİZ KARARLARINA DEĞİNDİ!

TGRT Haber’de katılmış olduğu program kapsamında önemli açıklamalara imza atan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, FED’den gelecek olan açıklamalara ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Amerika’da açıklanan son enflasyon yüzde 7,7 oldu. Şu an ise açıklanacak olan enflasyonun yüzde 7,3 olmasını bekliyorum. Daha düşük bir rakam geleceği için piyasaların da bu durumdan olumlu yönde etkileneceğini tahmin ediyorum. Elbette ki küresel piyasalar pozitif yönde etkilenince dolar endeksi de bir miktar gerileyecek, borsa ve emtialar da toparlanacaktır.”

İslam Memiş'ten bomba tahmin! Yatırımcıyı şimdiden heyecan bastırdıYATIRIM ARAÇLARINA DİKKAT ÇEKTİ!

2023 yılının biraz daha jeopolitik risklere dayanacağını ifade eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dünya haritalarının yeniden şekillendiğine dikkat çekti. Altın ve gümüşün yıl boyunca yatırımcılarına kazandırdığını ifade eden Uzman Memiş, tüm baskılamalara rağmen altının bu yıl da yatırımcısının yüzünü güldürdüğünü belirtti. Öte yandan gümüş piyasasına ilişkin de açıklama yapan Memiş, altının bu yıl içerisinde yüzde 40, gümüşün ise yüzde 41 oranında kazandırdığına dikkat çekti.

Garanti'den 10 bin TL'lik Hepsiburada hediye çeki kazanma fırsatı! 
Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Evde bakım maaşı yatan iller!
İş Bankası'ndan yeni yıla özel kampanya! Hemen başvuran 500 TL MaxiPuan'ı kapıyor!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön