20 / 05 / 2024

İşsiz sorunuyla boğuşanlar dikkat! İŞKUR'a başvurun bu ödemeyi alın

İşsiz sorunuyla boğuşanlar dikkat! İŞKUR'a başvurun bu ödemeyi alın

İşi olmayanı sevindiren gelişme.  Çalışmayanın hesabına 78 bin 854 lira yatacak. Her yıl binlerce kişi bu ödemeden yararlanıyor. Çalıştığı dönemde maaşlardan yapılan kesintiler çalışılmayan dönemde kazanç olarak geri veriliyor. İşte tüm ayrıntılar...



Çalışılan dönemde maaşlardan yapılan kesintiler işsiz kalınan dönem için geri ödeniyor. En yüksek maaş 78 bin 854 lira olurken en az 30 bin 480 lira ödeme yapılıyor.

2023 asgari ücret, memur ve emekli maaşında yapılan artış çalışanların kazançlarında büyük değişikliklere yol açtı. Halihazırda çalışan milyonlarca kişi işsiz kaldığında parasız kalmıyor.

İŞKUR’a başvuran ve başvurusu onaylanan kişiler kısa sürede işsizlik parası almaya hak kazanıyor. Çalışılan dönemdeki maaş miktarı işsizlik dönemindeki alınan kazancı da etkiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön