08 / 05 / 2024

Kripto darbesi devam ediyor! Bir şirket daha iflas etti!

Kripto darbesi devam ediyor! Bir şirket daha iflas etti!

Bir aydır ödeme sorunları ile mücadele eden kripto şirketi Celsius iflas etti. Celsius son iki hafta içinde  iflas başvurusunda bulunan üçüncü şirket oldu. İşte ayrıntılar...



TEK TEK İFLAS ETTİLER

Kripto para sektöründeki bazı şirketlerin ödeme krizine girmesi ve iflasın eşiğine gelmesi Terra ve Luna krizinden sonra tetiklendi. Terra ve Luna'nın çöküşü piyasada yaklaşık 45 milyar dolarlık bir kayba neden oldu.

 Kripto darbesi devam ediyor! Bir şirket daha iflas etti!

Böylece yeterli likidite sağlayamayan şirketlerin kayıpları, kripto para piyasalarından çekilen fonlar nedeniyle 2022 yılında telafi edemeyecek kadar arttı ve iflasın yolu açıldı. Aynı şekilde ABD Merkez Bankası'nın faiz artırım adımlarıyla tetiklenen ve Kasım ayından bu yana devam eden kripto düşüşü şirketlerin zarar etmesine neden oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön