08 / 05 / 2024

Kripto darbesi devam ediyor! Bir şirket daha iflas etti!

Kripto darbesi devam ediyor! Bir şirket daha iflas etti!

Bir aydır ödeme sorunları ile mücadele eden kripto şirketi Celsius iflas etti. Celsius son iki hafta içinde  iflas başvurusunda bulunan üçüncü şirket oldu. İşte ayrıntılar...



KRİPTO DARBESİ DEVAM EDİYOR

Kasım 2021'de bir Bitcoin fiyatı 67 bin dolardan işlem görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve ardından Fed'in parasal sıkılaştırması ve Ukrayna-Rusya savaşının ekonomiye getirdiği riskler yatırımcıların borsa ve borsa gibi riskli varlıklardan kaçmasına neden oldu.

 Kripto darbesi devam ediyor! Bir şirket daha iflas etti!

Sonrasında Luna ekosisteminde yaşanan kriz, yatırımcıların kripto varlıklara olan güvenini derinden sarsarken bu çöküş de kripto piyasasına milyarlarca dolar zarara mâl oldu.

Bitcoin son günlerde 20 bin doların altına yerleşirken lider kripto para yılbaşından bu yana yüzde 60’a yakın, tarihi zirvesinden bugüne ise 70 civarında değer kaybetti.

Kripto parada bir saatli bomba

Kripto paralara düzenle mi geliyor? Flaş açıklama

Bloomberg'den kriptocuları korkutan Bitcoin anketi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön