18 / 05 / 2024

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağışlar kapıda! Sıcaklıklar bakın kaç derece düşüyor?

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağışlar kapıda! Sıcaklıklar bakın kaç derece düşüyor?

Meteoroloji genel müdürlüğü sürekli olarak güncellediği hava durumu açıklamasını bu hafta da yayınladı. Kuvvetli yağışların başlayacağı uyarısı verildi. Sıcaklıklar birden düşecek. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…



Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağışlar kapıda! Sıcaklıklar bakın kaç derece düşüyor?

Hava tahminleri açıklandı

Marmara Bölgesi için hava durumu şu şekilde: Yayınlanan Meteoroloji raporuna göre Marmara bölgesindeki hava durumu genel olarak parçalı ve az bulutlu akşam saatlerinde ise çok bulutlu olarak görülecek. Bursa ili için hava durumu 24°, Edirne için 23°, İstanbul için 20° ve Kocaeli için 21° olacağı açıklandı.

Ege Bölgesi için hava durumu şekilde: Ege bölgesinde genel olarak hava durumu parçalı ve az bulutlu olarak geçecek. Afyon için hava durumu tahmini 19°, Denizli için 26°, İzmir için 25° ve Muğla için 22° oldu.

Akdeniz Bölgesi için hava durumu şu şekilde: Akdeniz’in genelinde hava parçalı ve az bulutlu olarak görülecek.  Adana  için hava durumu 28°, Antalya için 22°, Hatay için 27° ve Kahramanmaraş 29° olacak.

İç Anadolu Bölgesi için hava durumu şu şekilde: İç Anadolu için hava durumunun parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Genel olarak Sivas’ın kuzey kısımlarında gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.  Ankara  için hava durumu 18°, Eskişehir için 20°’ye, Konya için 19° ve Sivas 13° olacak.

Meteoroloji'den sarı alarm: 22 şehir için geçerli!

Bir süredir merakla beklenen tarih nihayet açıklandı! Yakında gerçekleşecek, herkes hazır olmalı!

Meteoroliji'den sarı kodlu uyarı! Acilen bakmanız gerek!


Geri Dön