09 / 05 / 2024

Nakit paraya ihtiyacınız varsa kaçırmayın! Akbank’tan 20 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kampanyası!

Nakit paraya ihtiyacınız varsa kaçırmayın! Akbank’tan 20 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kampanyası!

Müşterilerine özel, fırsat niteliğinde bir kampanyaya imza atan Akbank, kampanyaya başvuru yapanlara 20 bin TL’ye kadar krediyi sıfır faizle veriyor.



SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

“Yüzde 0 Faizli Toplam 20.000 TL'ye varan Kredi ve Taksitli Avans Kampanyası”na katılmak isteyen  Akbank müşterileri, 31 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapmaları halinde kampanyadan yararlanabilecek.

KAMPANYA ŞARTLARI

“Yüzde 0 Faizli Toplam 20.000 TL'ye varan Kredi ve Taksitli Avans Kampanyası”,  10 bin TL ihtiyaç kredisi, 10 bin TL nakit avans olacak şekilde toplamda 20 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor.

 Nakit paraya ihtiyacınız varsa kaçırmayın! Akbank’tan 20 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kampanyası!

Başvuru yapacak kişinin krediye uygunluğunun kontrol ediliyor ve düşük kredi puanı nedeniyle kredi verilmeme ihtimalinin de bulunuyor.

Daha önce mobil uygulamadan Akbank müşterisi olan ve yüzde 0 ve yüzde 0,99 oranlı kredilerden faydalanmış olanlar, bu yeni krediden yararlanamıyor.

Kredi başvurusu Akbanklı Ol kampanya sürecini tamamladıktan sonra Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Mobilden Akbanklı olmuş yeni müşteriler, müşteri olduktan sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvuru yapabiliyor.

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan kişiler ve ilk defa Akbanklı olacaklar, belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra 10 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvuru yapabiliyor.

Başvuruların olumlu değerlendirilmesi çıkarsa, onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şube’lerimiz aracılığı ile çekilebiliyor.

Kampanya kapsamında kullanılacak kredi için belirlenen minimum tutar 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 12 ay olarak belirlendi.

İşsizlik maaşına başvuracaklar mutlaka okuyun! Maaşınız düşük gelmesin!

“EYT nedeniyle satılık” furyası başladı!  Cep telefonunu satan da var, evine ilan açan da!

Cep telefonundan beyaz eşyaya hiç bir ihtiyacınızı ertelemeyin! Garanti Bankası'ndan kredi fırsatı!

Fiyat sabitleme kampanyası büyüyor, açıklamalar birbiri ardına geliyor! Şekerde de fiyat sabitleniyor!

İşten çıkarılınca sağlık sigortasından yararlanma hakkı hemen biter mi?


Geri Dön