10 / 05 / 2024

Nidapark İstinye'nin değeri belli oldu! İşte dudak uçuklatan o rakam...

Nidapark İstinye'nin değeri belli oldu! İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu açıkladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri kaç TL oldu? İşte o rakam...



Nidapark İstinye projesi,  İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan 360/3, 360/64, 380/18, 380/38, 380/84, 1352/11, 1352/12 ile 1353/4 nolu parseller üzerinde konumlanıyor. Projeye Katar Caddesi'nden kuzey yöne Tepe Üstü sokak istikametine dönülerek ulaşım sağlanabiliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, Emirgan Korusu, İstinye Park AVM, İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü, Enka Sadi Gürçelik Spor Tesisi, Koç Üniversitesi İstinye Kampüsü, Özel Enka Lisesi, Amerikan Konsolosluğu, İstanbul Avcılık Atıcılık Spor Kulubü, Sarıyer İlçe Emliyet Müdürlüğü, List İstinye Suites, İstinye Kadir Has Villaları, Takad Sitesi, İstinye Boğaziçi Sitesi ve Seba Royal Konakları'na yakın konumda yükseliyor. 

Nidapark İstinye nin değeri belli oldu! İşte dudak uçuklatan o rakam... 

Proje, lokasyonu ve ulaşım seçeneklerinin kolaylığı ile ön plana çıkarken; manzarası, üst gelir grubuna hitap edecek olması, Boğaziçi Ön Görünüm Bölgesi sınırları içinde kalan bir kısım alanın müşterek medhal olarak tescil edilecek olması gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor. Nidapark İstinye'de 2+1'den, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2’ye kadar değişen konut tipleri yer alıyor. 3 etap halinde hayata geçirilen projede, İstinye Koyu manzaralı olan ve geniş teraslı ile bahçe katı konutlar bulunuyor. 

Nidapark İstinye nin değeri belli oldu! İşte dudak uçuklatan o rakam...

NİDAPARK İSTİNYE PROJESİNİN DEĞERİ KAÇ TL? 

Nidapark İstinye projesinin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 4 milyar 952 milyon 251 bin 911 TL olarak belirlenirken, mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 5 milyar 843 milyon 657 bin 255 TL olarak belirlendi. 

Projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO payına düşen KDV hariç değeri 3 milyar 445 milyon TL, projenin tamamlanması durumunda Emlak Konut GYO payına düşen gelirlerin KDV hariç 5 milyar 206 milyon 767 bin 442 TL olarak belirlendi. 

Nidapark İstinye projesinin tamamlanması durumunda KDV hariç bugünkü değeri 10 milyar 189 milyon 368 bin 772 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
"İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili Nidapark İstinye Projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO'nun Allsancak'taki toplam geliri 996.6 milyon TL'ye çıktı!


Geri Dön