29 / 08 / 2024

Otomobil sahipleri rahat nefes alacak! Motorine dev indirim

Otomobil sahipleri rahat nefes alacak! Motorine dev indirim

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağı bir yukarı hareket ediyor. Peş peşe gelen zamların ardından beklenen haber de yansıdı. Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre 30 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine büyük indirim



İKİ HAFTADA 5 KEZ ZAMLANDI
Brent petroldeki hareketlilikle birlikte motorine peş peşe zam yapılmıştı. 11 Ağustos’ta 82 kuruş, 18 Ağustos’ta 77 kuruş, 20 Ağustos’ta 1 lira 7 kuruş, 25 Ağustos'ta 95 kuruş, 26 Ağustos’ta 87 kuruş zam yapılmıştı. Böylelikle, motorin iki haftada toplamda 4 lira 48 kuruş zam gelmişti.

BENZİNE BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR!
Gelen zamlarından ardından sektör kaynaklarından sevindiren haber manşetlere yansıdı. Gelen son dakika bilgisine göre, benzinin litre fiyatında 30 Ağustos Salı gününden itibaren 1,04 TL indirim beklenmekte. Motorin grubunda ise fiyat değişikliği olamyacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön