25 / 07 / 2024

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Başvuran 7 bin 200 TL'yi kapıyor! Şimdi hemen tıklayın!

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Başvuran 7 bin 200 TL'yi kapıyor! Şimdi hemen tıklayın!

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Devlet, düşük gelirli ve zor durumdaki insanlara sosyal yardımlar sunuyor. Bu çerçevede devlet, ailelere, çalışanlara, işsizlere, engelli ve yaşlılara, kronik hastalığı olan vatandaşlara maddi destek sağlıyor. İşte o yardımlar...


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


GIDA YARDIMLARI: 18 yaşını geçen aile bireyi herkese ihtiyaç durumuna göre gıda yardımı sağlanıyor.

BARINMA YARDIMLARI: İhtiyaç sahibi olup yaşanmayacak hâlde, bakımsız ve sağlıksız konutlarda yaşayan ailelere ev onarımlarında 75 bin lira, prefabrik ev yapımlarında 150 bin lira, betonarme ev yapımlarında 200 bin liraya kadar destek veriliyor.

DOĞUM YARDIMI: Birinci çocuk ve sonrası için 300 Türk Lirası ve 600 Türk Lirası arasında sosyal destek ödemesi veriliyor.

VEFAT YARDIMI: Eşi vefat eden ancak başka bir geliri bulunmayan kadınlara iki ayda bir bin lira olarak ödeniyor. Annesi, babası ya da her ikisi de vefat eden çocuklar için 600 lira, yakınları vefat edenlere de aylık bin 62 lira 68 kuruş destek ödeneği veriliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön