17 / 05 / 2024

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Başvuran 7 bin 200 TL'yi kapıyor! Şimdi hemen tıklayın!

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Başvuran 7 bin 200 TL'yi kapıyor! Şimdi hemen tıklayın!

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Devlet, düşük gelirli ve zor durumdaki insanlara sosyal yardımlar sunuyor. Bu çerçevede devlet, ailelere, çalışanlara, işsizlere, engelli ve yaşlılara, kronik hastalığı olan vatandaşlara maddi destek sağlıyor. İşte o yardımlar...



EĞİTİM YARDIMLARI: Sosyal güvence altında olmayan ve ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının örgün öğrenimine devam etmesi kapsamında ilk ve ortaöğretim çağındaki çocuklara öğrenim derecelerine göre aylık 90 ve 150 lira destek sunuluyor.

DOĞALGAZ DESTEĞİ: Dar gelirli vatandaşlara fatura bedeline göre senelik olarak 450 lira ve bin 150 lira aralığında yardım sunuluyor.

ELEKTRİK DESTEĞİ: Geliri düşük ailelere, ortalama 75 ila 150 kilovatsaate karşılık gelecek tutar kadar nakit desteği sunuluyor.

YAŞLI AYLIĞI: Herhangi bir sosyal güvence altında olmayan kişi ve eşini kapsayacak şekilde 65 yaş üstü vatandaşlara aylık bin 536 lira 70 kuruş yardım ödeneği veriliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön