18 / 05 / 2024

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Başvuran 7 bin 200 TL'yi kapıyor! Şimdi hemen tıklayın!

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Başvuran 7 bin 200 TL'yi kapıyor! Şimdi hemen tıklayın!

Promosyon alamadım diye üzülmeyin! Devlet herkese verecek! Devlet, düşük gelirli ve zor durumdaki insanlara sosyal yardımlar sunuyor. Bu çerçevede devlet, ailelere, çalışanlara, işsizlere, engelli ve yaşlılara, kronik hastalığı olan vatandaşlara maddi destek sağlıyor. İşte o yardımlar...



ENGELLİ AYLIĞI: Sosyal güvencesi olmayan ve hane içindeki net geliri asgari ücretin altında olan engelli vatandaşlara da aylık bin 226 lira 69 kuruş ve bin 840 lira aralığında destek sağlanıyor. Engelli yakınlarına da aylık bin 226 lira 69 kuruş destek ödemesi sağlanıyor.

GENEL SAĞLIK SİGORTASI PRİM ÖDEMELERİ: Sosyal güvence altında olmayan tüm vatandaşlara hükümet tarafından aylık 258 lira 84 kuruş yardım sunuluyor.

SAĞLIK VE GEBELİK YARDIMLARI: 0-6 Yaş grubu çocuklar ve hamileler için 100 lira ve 500 lira arasında sağlık yardımı yapılıyor.

KRONİK HASTALIK YARDIMLARI: Tüberküloz ve SSPE hastalığı sebebiyle psiko-sosyal ve mali kayıp yaşayan hastalar için aylık 3 bin 336 lira 3 kuruş nakit destek ödemesi sunuluyor.

Altının 9 gün sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!
Ocak zammında son dakika! Yüzde 90 zam! Ocak 2023'te asgari ücret 7.500 TL, emekli maaşı 5.435 TL! Hemen bakın!
Dolarda tarihi zirveye yakın yatay seyir! Her şey olabilir, gardınızı alın! Şimdi bakın, pişman olmayın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön