04 / 07 / 2024

Sigorta şirketlerinden alacağı olanlar dikkat! Paranız zaman aşımına uğrayarak yanabilir! 

Sigorta şirketlerinden alacağı olanlar dikkat! Paranız zaman aşımına uğrayarak yanabilir! 

Türkiye Sigortalar Birliği önemli açıklamalarda bulundu. TSB'nin yapmış olduğu duyuru milyonlarca emeklilik şirketleri ve sigorta müşterilerini kapsıyor.



"T.C. kimlik numarası bilinmeyen kişiler için adı, soyadı ve doğum tarihi ile alacağın bulunduğu şirket bazında sorgu yapılabileceği gibi, tüm şirketler nezdinde zaman aşımına uğrayan alacak bilgilerinin toplandığı Güvence Hesabı web sitesi üzerinden de genel sorgu yapılabilmektedir. Zaman aşımına uğramış alacaklarla ilgili olarak, alacağın doğduğu şirkete 15 Haziran 2022 tarihine kadar başvurulmaması halinde bahse konu alacağın Güvence Hesabı’na devredileceği kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Sigorta şirketlerinden alacağı olanlar dikkat! Paranız zaman aşımına uğrayarak yanabilir! 

Sorgulama işlemi nasıl gerçekleştirilir?

"Sigorta şirketlerinden alacaklı olan kişilerin Güvence Hesabı üzerinden sorgulama yapması gerekiyor. Sorgulama sonucunda alacağınız çıkarsa, sigorta şirketi ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Haziran ayının 15’ine kadar aranmayan paralar Güvence Hesabına aktarılacak."

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kararda şok gelişme! Bu vergiler...

Konut kredisinde kritik sigorta kararı!

Sigortalı konut sayısı 10,5 milyona ulaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön