27 / 04 / 2024

Teknoloji devi Xiaomi’de istifa depremi!  Küresel Başkan Yardımcısı ayrıldığını duyurdu!

Teknoloji devi Xiaomi’de istifa depremi!  Küresel Başkan Yardımcısı ayrıldığını duyurdu!

Teknolojik cihazlarda ve özellikle cep telefonunda piyasaya sunduğu uygun fiyatlı ürünlerle tanınan teknoloji devi Xiaomi’nin Küresel Başkan Yardımcısı Jain, görevinden ayrıldığını açıkladı. Peki bu istifanın arkasında ne var? Söylentiler çeşitli… İşte ayrıntılar…



Daha önce Jabong’un kuruluşunda bulunmuş olan Manu Kumar Jain, Xiaomi Hindistan ekibine 2013 yılında dahil oldu. Çinli akıllı telefon firmasının,  Hindistan tarayıcı hükümeti altında bulunduğu bir dönemde 2021 yılı itibarıyla da Jain, Xiaomi’nin küresel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

HAKKINDA SORUŞTURMA VAR

Ülkenin İcra Müdürlüğü biriminin Manu Kumar Jain ve Xiaomi hakkında, döviz kurallarının ihlal edildiği gerekçesiyle yürüttüğü bir soruşturma bulunuyor.

Öte yandan Xiaomi Corporation, lansmanından 3 yıl geçmişken Hindistan yürüttüğü finansal hizmetler işini,  geçen ekim ayında durdurmuştu.  Xiaomi ayrıca, Mi Credit ve Mi Pay uygulamaları, yerel Play Store'dan ve bu ülkede bulunan Xiaomi uygulama mağazasından da  kaldırıldı.  

 Teknoloji devi Xiaomi’de istifa depremi!  Küresel Başkan Yardımcısı ayrıldığını duyurdu!

Bu arada Xiaomi, kısa süre önce yeni ürünü Redmi Band 2’nin lansmanını gerçekleştirmiş.  5ATM suya dayanıklığı ve Bluetooth 5.1 BLE desteği bulunanRedmi Band 2, bunun yanında kalp atış hızını, uyku düzenini, kandaki oksijen doygunluğunu (SpO2),  kadınlarda adet döngüsünü de takip edebiliyor ve kullanıcısına sağlık ve genel yaşam alışkanlıkları konusunda pek çok avantaj sağlıyor.

3-5 kuruş için evinizden olmayın! Tapuda bunu yapmanın cezası ağır!

Sakın kaçırmayın! Yarın MTV taksit ödemesi için son gün!  MTV ödenmezse cezası kaç TL?

EYT’de son dakika! Az önce açıklandı! Milyonlara çalışana zorunlu emeklilik müjdesi!

Acer Aspire laptop indirimde mi? Fiyatı kaç TL? 29 Ocak 2023 Fiyat Listesi


Geri Dön