15 / 05 / 2024

TOGG'da flaş gelişme! Bir özellik daha eklenecek

TOGG'da flaş gelişme! Bir özellik daha eklenecek

Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası TOGG'un 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağı doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C-SUV, akıllı yaşam çözümleri sağlayan son derece yetenekli bir akıllı cihaz olarak karşımıza çıkacak.



"BİR AKILLI CİHAZDAN ÇOK DAHA ÖTESİ"

"Kullanıcılarımıza bağlantılı bir akıllı cihazdan çok daha ötesini sunmayı amaçlıyoruz. Snapdragon Dijital Kokpit Platformları ile kullanıcılarımıza akıllı ve konforlu bir deneyim sunacağız. Yeni nesil araçlar için Qualcomm ile çalışmalarımızı genişletmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

"KATKIDA BULUNMAYI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ"

Qualcomm CDMA Technologies GmbH Ürün Pazarlama Kıdemli Direktörü Thomas Dannemann da, "Qualcomm Technologies, otomobil üreticilerinin hem sürücüler hem yolcular için daha bağlantılı, akıllı ve güvenli sürüş deneyimi sağlamalarına katkıda bulunmayı taahhüt ediyor. Togg'un, Snapdragon Dijital Kokpit Platformları'na dayanan dijital olarak gelişmiş özellikleri yeni nesil elektrikli araçlarına entegre etmesine katkıda bulunmayı dört gözle bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Geri Dön